Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

ASUS Zenfone 10 verliest zijn compacte ontwerp

ASUS stond met zijn Zenfone-reeks bekend om compacte high-end smartphones. Het tijdperk van dit compacte ontwerp zou nu mogelijk ten einde komen, stelt Pricebaba.

Compacte (Android-)telefoons moet je inmiddels met een vergrootglas zoeken. Niet omdat ze klein zijn, maar omdat het aanbod is gekrompen tot enkele toestellen. ASUS’ Zenfone 9 was in 2022 zelfs het enige high-end Android-toestel dat voorbijkwam met een scherm dat kleiner is dan 6-inch. Voor 2023 heeft ASUS echter andere plannen, dat weet Pricebaba. Volgens de website zou ASUS de Zenfone 10 namelijk voorzien van een veel groter 6,3-inch scherm.

Gekend is dat het scherm een 120 Hz beeldverversing biedt. Ook onthult de website dat de Zenfone 10 gebruikmaakt van een AMOLED-scherm. In hoeverre het toestel door het grotere scherm groeit ten opzichte van de Zenfone 9 is niet bekend. De Zenfone 9 had relatief dikke schermranden aan de boven- en onderzijde. Het is goed mogelijk dat die randen ditmaal net wat dunner zijn geworden, en de groei van het toestel zo binnen de perken wordt gehouden.

Ruimte wordt volop benut
Onderhuids lijkt ASUS alvast volop gebruik te maken van de extra ruimte. In de behuizing vinden we namelijk een 5.000 mAh batterij, ten opzichte van de 4.300 mAh capaciteit in de Zenfone 9. Ook is de laadsnelheid flink toegenomen, van 30 naar 67 watt. Qua aandrijving kiest ASUS wederom voor een high-end chipset, de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Dit wijst er mogelijk op dat de Zenfone 10 mogelijk eerder wordt geïntroduceerd dan voor de Zenfone 9 verleden jaar het geval was. Die werd namelijk aangedreven door de 8+ Gen 1-chipset, die pas in de tweede helft van het jaar verscheen. Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2 is daarentegen al op de markt.

ASUS kiest verder voor gesimplificeerde opslagconfiguraties, waarbij je standaard 16 GB RAM krijgt. Wel kan je volgens de geruchten kiezen uit 256 GB of 512 GB opslaggeheugen. Voor de camera’s is er uiteraard weinig te kiezen: daarvan krijgt de primaire camera standaard een 200 MP-sensor. Of ASUS ook een groothoek- en telefotocamera toevoegt aan het toestel, is niet bekend.

Debuut in vierde kwartaal
Pricebaba spreekt onze gedachtegang van een vervroegde lancering overigens tegen. Volgens hen is ASUS van plan de telefoon pas in het vierde kwartaal te lanceren. Bij die lancering zou de Zenfone 10 beschikbaar zijn in drie kleuren, aan een nog onbekende prijs.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling