Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Microsoft lanceert samenwerkingsplatform ‘Loop’

Microsoft lanceerde gisteren ‘Loop’, een samenwerkingsplatform waarmee je data van verschillende Office 365-apps kunt samenleggen.

Loop wordt meteen beschikbaar als ‘Live Preview’ voor iedereen. Wie wil kan de nieuwe samenwerkingsapp onmiddellijk proberen.

Hoe dan ook: wie de app opent krijgt aanvankelijk slechts een leeg canvas te zien. Aan zo’n canvas kun je met meerdere mensen tegelijkertijd samenwerken – en dat aan verschillende soorten projecten. Op het eerste gezicht lijkt het canvas op een groot tekstvak. De mogelijkheden zijn echter breder dan met puur tekst te werken: door op de schuine streep ‘/’ te duwen krijg je een overzicht van wat je zoal kan invoegen.

Het is onder andere mogelijk op de pagina van een opmaak te voorzien met verschillende kopteksten. Ook het maken van genummerde lijsten of opsommingen kan, net zoals het ook in Word kan. Je kan eveneens controlelijsten opmaken, daar kan je dan met de hele samenwerkingsgroep aanpassingen in maken.

Samenwerken is écht wel het paradepaardje voor Loop. Dat zie je ook in zaken als een geïntegreerde takenplanner en to-dolijsten die vanuit Loop voor iedereen toegankelijk zijn. Om meer interactie met je collega’s aan te gaan, biedt Microsoft meteen de optie om smiley’s aan zaken toe te voegen en een nudge-functie. Zo kan je efficiënt, zonder dat je er een berichtje voor moet sturen, de aandacht van je collega ergens op vestigen.

Altijd en overal ‘in the loop’
Hoewel het onwaarschijnlijk is dat je veel functies ook mobiel zal gebruiken, maakt Microsoft het binnenkort mogelijk. Momenteel is er enkel toegang tot een webversie, maar een desktop- en mobiele applicatie zitten er 100% zeker aan te komen. Vooral op mobiel zou de applicatie anders vormgegeven worden, speciaal gericht op kleine aanpassingen en bewerkingen.

De kracht van Loop schuilt verder in het feit dat zaken uit de app over andere Microsoft-diensten gedeeld kunnen worden. Met een knop bovenaan is het mogelijk om zaken – tekst, tabellen, lijsten – te kopiëren als “Loop-onderdeel”. Hierna kan je het Loop-onderdeel in een Teams-gesprek of Outlook-mail plakken: je gesprekspartner krijgt meteen een deel van canvas of subpagina te zien.

Op de productpagina toont Microsoft ook een Copilot-integratie in Loop. Momenteel is die functie nog niet terug te vinden in de preview. Het lijkt er in ieder geval op dat je met meerdere mensen tegelijkertijd tegen een chatbot kan spreken. Zo kan je de copiloot als groep inschakelen om te helpen bij een project.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • denchi-pc.jp
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling