Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Lenovo stopt stilletjes met Legion-gamingtelefoons

Lenovo stopt per direct met zijn Legion-gamingtelefoons. Volgens Lenovo heeft de wijziging geen impact op andere Legion-productseries.

Lenovo heeft zonder vooraankondiging een streep gezet door zijn Legion-gamingtelefoons. Lenovo bracht die telefoons de voorbije jaar uit in aanvulling op zijn Legion-gaminglaptops. Inmiddels heeft het bedrijf bevestigd geen nieuwe Legion-smartphones uit te brengen, meldt Android Authority.

Bedrijfstransformatie
Het gerucht over een mogelijke uitstap werd eerst op sociale media rondgestuurd. Nu is de uitstap en het verdwijnen van de Legion-toestellen dus onomkeerbaar. Het Chinese merk stelt dat de beslissing werd genomen als onderdeel van een ‘bredere bedrijfstransformatie’ en dat het de gamingdivisie bij die transformatie onder de loep moest nemen.

De beslissing lijkt niet meteen impact te hebben op andere gamingreeksen van Lenovo. “Als leider op het gebied van gaming-apparaten en -oplossingen zet Lenovo zich in om de gaming-categorie vooruit te helpen in alle verschillende formaten, en zich te concentreren op waar het de meeste waarde kan opleveren voor de wereldwijde gaming-gemeenschap”, licht het merk toe.

Lenovo trekt zich overigens niet geheel terug uit de smartphonemarkt. Het merk blijft in Westerse markten actief met toestellen van Motorola. In China vult het de Motorola-smartphonereeksen aan met Lenovo-branded toestellen. Die laatstgenoemde smartphones zijn vaak niet in Europa te koop. Dat gold ook voor de meest recente Lenovo Legion-gamingtelefoons, als de Legion Y70 en Y90. De Legion Duel en Duel 2 waren daarvoor wel steeds via Lenovo’s eigen webshop verkrijgbaar.

(Te) krappe markt
Met een ongekende daling in smartphoneverkopen was het verdwijnen van de Legion-serie mogelijk onvermijdelijk. De markt voor gamingtelefoons is sowieso krapper dan die van de meer reguliere high-end en middenklasse-telefoons. Bovendien waren de toestellen van Lenovo nooit verkrijgbaar in stenen winkels of bij meer lokale webwinkels.

Niet alleen Lenovo lijkt te peinzen om de krappe markt. Ook bij Xiaomi wegen de dalende verkopen door in de gamingbusiness. Het bedrijf besloot recent honderd personeelsleden van zijn Black Shark-team te ontslaan. Dat team is verantwoordelijk voor de gamingtoestellen van Xiaomi.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling