Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Specificaties en prijzen Samsung Galaxy A24 lekken uit

Samsung zou binnenkort de Galaxy A24 lanceren. Het toestel kost mogelijk ‘minder dan 200 dollar’.

We maakten dit jaar al kennis met de Galaxy A34 en A54, de opvolgers van de Galaxy A33 en A53. De A54 neemt ook gedeeltelijk het stokje over van de duurdere Galaxy A7X-serie, die niet terug lijkt te keren. Wel werkt Samsung nog aan goedkopere modellen in de Galaxy A-reeks, waaronder dus de Galaxy A24, meldt The Tech Outlook. De website onthult vrijwel alle specificaties van de telefoon.

Specificaties Galaxy A24
Het scherm meet om te beginnen 6,5 inch en krijgt een Full HD+-resolutie en beeldverversing van 90 Hz. Volgens de geruchten tikt het scherm verder een piekhelderheid van 1.000 nits aan. Onbekend is of Samsung gebruikmaakt van een LCD of AMOLED-scherm. Samsungs Galaxy A23 bevatte alvast een LCD-paneel. Markant is dat het scherm op de A23 groter was (6,6-inch) en dat de beeldverversing op 120 Hz lag, in plaats van 90 Hz bij zijn opvolger.

Voor de aandrijving wordt vertrouwd op MediaTek’s Helio G99-processor gecombineerd met 4 GB werk- en 128 GB opslaggeheugen. Mogelijk verschijnen er ook ‘andere opslagconfiguraties’ van de telefoon, maar details daarvan zijn nog onbekend. Het is sowieso mogelijk het opslaggeheugen zelf uit te breiden middels een microSD-kaart. De Galaxy A24 slikt kaartjes met een capaciteit tot 1 TB.

Onder de motorkap vinden we ook de 5.000 mAh batterij. Die batterij kan opgeladen worden aan een maximale snelheid van 15 watt. Wederom een opvallend detail gezien de Galaxy A23 met 25 watt kan worden opgeladen. Dan blijven de camera’s over, waarbij de primaire camera een 50 MP-resolutie én OIS (optische beeldstabilisatie) krijgt. Het toestel beschikt verder over een 5 megapixel groothoekcamera en kan macrofoto’s maken in een 2 MP resolutie. Voor selfies vind je een 13 MP-sensor terug op de A24.

Prijzen en beschikbaarheid
The Tech Outlook deelde ook enkele foto’s van het toestel. Op die beelden zien we eigenlijk weinig verrassends. Het ontwerp van de Galaxy A24 komt overeen met dat van andere Galaxy A-modellen die Samsung in 2023 heeft geïntroduceerd. Bij aanvang van de verkoop kan gekozen worden uit in ieder geval twee kleuren: zwart en groen.

Vermoed wordt dat de telefoon nog in april wordt gelanceerd. Of de Galaxy A24 dan ook meteen in België en Nederland te koop is, blijft onbekend. Samsung lanceerde de Galaxy A23 vorig jaar pas in augustus in de Benelux, terwijl het toestel al in maart elders werd gelanceerd. Dat toestel was toen te koop aan 329 euro. Volgens de geruchten wordt de Galaxy A24 echter een pak goedkoper. Inclusief btw zou Samsung ongeveer 225 euro vragen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling