Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Officiële renders onthullen drie kleuropties Pixel 7a

Google lanceert naar verluidt op 10 mei de Pixel 7a. Op officiële productrenders is de middenklasser ditmaal in het blauw, zwart en wit te zien.

Google’s Pixel 6a was verleden jaar één van de populairste Pixel-toestellen ooit. Geweten is dat de a-serie ook dit jaar zijn opwachting maakt. Het toestel verscheen zelfs al op live-foto’s van een blogger die zijn handen had weten te leggen op een engineering-exemplaar. OnLeaks voegt daar ditmaal een reeks officiële productrenders van de Pixel 7a aan toe.

Op die renders zien we het gekende ontwerp van de Pixel 7a. Het ontwerp is geleend van de Pixel 7 en 7 Pro, en komt met de kenmerkende camerastrook aan de achterzijde. Ook leent de goedkopere Pixel een tweetal kleuropties van zijn high-end tegenhangers: wit en zwart. OnLeaks meldt dat daar een derde optie aan wordt toegevoegd – blauw – die exclusief is aan de Pixel 7a. Van wat we op de renders kunnen zien, lijkt de kleur overeenkomstig met de Sky Blue-versie van de Google Pixel 4.

Net als op de Pixel 7 en 7 Pro bevindt de kleur zich niet alleen achter op de telefoon. Ook het frame en de knoppen kleuren mee. Het front krijgt wel op elk toestel dezelfde zwarte tint, zoals we dat van moderne smartphones gewend zijn. Op dat vlak is het toestel ook vrijwel gelijk aan de high-end Pixel 7. Rondom het 6,4-inch scherm vind je wel net wat dikkere schermranden.

Middenklasse specificaties
Daarnaast krijgt het OLED-scherm een lagere maximale beeldverversing van 90 Hz. Onderhuids zijn de specificaties daarentegen wel vrijwel gelijk aan de high-end Pixel 7’s. Zo keert de Tensor G2-chip terug in de 7a en is de telefoon verkrijgbaar met maximaal 256 GB opslaggeheugen. Vermoedelijk is de basisvariant echter uitgerust met 128 GB opslag- en 8 GB werkgeheugen.

Op het vlak van camera’s moet de 7a bovendien een flinke upgrade zijn over de Pixel 6a. Voor de primaire camera werd ditmaal een 64 MP Sony-sensor geselecteerd, tegenover de verouderde 12 MP-camera op de 6a. Verder biedt het toestel plaats aan een 12 MP-groothoekcamera.

Prijzen van Pixel 7a
Verwacht dat Google tijdens I/O 2023 de Pixel 7a lanceert. In de tweede week van juni moet de 7a al in Europa te koop zijn, bleek uit eerdere geruchten. Zodoende weten we ook dat het toestel mogelijk 500 euro moet kosten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling