Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Prijs Google Pixel 7a lekt uit

Google's Pixel 7a lijkt getroffen door de aanhoudende inflatie. Het toestel kost volgens 9to5Google 499 dollar in de VS. Europrijzen zijn niet genoemd.

Op 10 mei moet het zover zijn: de lancering van de Google Pixel 7a tijdens I/O 2023. Geen detail van de smartphone bleef onaangeroerd. De voorbije maanden doken specificaties, renders en live-foto’s op via geruchtenmakers. Hoeveel het toestel mag gaan kosten? Techjournalist Roland Quandt wist ons eerder te vertellen dat hij ‘rond de 500 euro’ moest kosten. 9to5Google sluit zich daar ditmaal bij aan. De website kreeg naar verluidt prijsdetails toegeschoven van een bron uit een winkel.

Die bron stelt dat de Pixel 7a binnenkort verkrijgbaar is voor 499 dollar. Daarmee wordt het toestel 50 dollar duurder dan Google’s Pixel 6a, die verleden jaar voor 449 dollar over de toonbank ging. In Europa kreeg de smartphone een adviesprijs van 459 euro. Over de Europese prijs van de Pixel 7a doet de Amerikaanse website geen uitspraken. Het is alvast goed mogelijk dat de Europese prijs – inclusief belastingen – weeral iets hoger ligt. Amerikaanse adviesprijzen zijn vaak exclusief btw.

Flinke hardware-upgrades
Inflatie zal deels meewegen in de prijsstijging van de Pixel 7a. Tegelijk is het goed mogelijk dat extra en nieuwe componenten op de middenklasser simpelweg duurder zijn. Zo voegt Google dit jaar naar verluidt draadloos opladen toe. Daarnaast kreeg het scherm een snellere 90 Hz beeldverversing (was 60 Hz) en wordt de Tensor G1-chipset vervangen door de nieuwe Tensor G2. Ook de camera’s van de Pixel 7a zijn nieuw. Weg is de 12 MP primaire camera van weleer: die werd ingeruild voor een 64 MP hoofdcamera.

Tot slot werd ook de opslagconfiguratie geüpgraded, van 6 GB naar 8 GB werkgeheugen. Opslag blijft wel gelijk, met 128 GB in alle varianten. Het toestel is in tegenstelling tot zijn high-end broers niet verkrijgbaar met 256 GB opslaggeheugen.

Verkrijgbaarheid in België
Of Google de middenklasse smartphone ook in België uitbrengt? Grote kans van niet. Eerdere Pixel-smartphones waren enkel in omringende landen verkrijgbaar. Vorig jaar bracht de zoekgigant voor het eerst de Pixel-reeks uit in Nederland. Het is nog wachten op een officieel lanceringsmoment in ons land. Vermoedelijk kun je de Pixel 7a straks wel bij onze noorderburen aanschaffen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling