Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Nieuwe kleur Google Pixel Tablet duikt op

Google lanceerde tijdens I/O drie kleurvarianten van de Pixel Tablet: Porcelain, Rose en Hazel. Er lijkt echter nog een vierde kleur in de startblokken te staan. Dat meldt 9to5Google.

Volgens 9to5Google gaat het mogelijk om een kleur met de naam ‘Charcoal’. Die naam geeft Google vaker aan producten met een zwarte of donkergrijze tint. Renders die de website publiceerde lijken dat ook te bevestigen. Wat we zien is een Pixel Tablet met een zwarte schermrand en donkergrijs frame; concreet gaat het om een metalen frame met een donkergrijze, keramiek-achtige coating.

Voorlopig is het ongeweten of Google de vierde kleur nog aan het assortiment toevoegt. De website schrijft dat het voorafgaand aan de lancering al weet had van de zwarte kleur. Google lijkt er dus zelf voor te hebben gekozen de kleur nog niet uit te brengen. Het is goed mogelijk dat de kleur later alsnog aan het assortiment wordt toegevoegd.

Getemperde hoop
Toch moeten we die hoop wel enigszins temperen. Fabrikanten experimenten regelmatig met extra kleuren. Enkel kleuren die voldoende aansluiten bij de vraag uit de markt worden daadwerkelijk in de winkelschappen gelegd. Kortom: niet elke variant die wordt ontwikkeld, komt werkelijk bij consumenten terecht. Bovendien zijn er voorlopig enkel beelden van de Pixel Tablet opgedoken. Van het bijbehorende Charcoal dockingstation zijn geen details opgedoken.

Tablet inclusief dockingstation
Google’s Pixel Tablet is namelijk meer dan een reguliere Android-tablet. Althans, het dockingstation dat Google meelevert biedt wat extra mogelijkheden. Zo hoef je de tablet nooit op te laden via usb-c-kabels: de pogo-pinnetjes achterop zorgen voor de stroomtoevoer. Via die pinnetjes sluit je de tablet ook aan op het dock én speel je direct muziek af via de speakers op dit dockingstation. Als je de tablet aansluit op het dock, dient hij verder als smarthome-bedieningspaneel en kan je instellen dat hij als reteduur fotolijstje moet functioneren.

De Pixel Tablet is overigens pas vanaf 20 juni verkrijgbaar. België werd daarbij overgeslagen. Toch is het waarschijnlijk wel mogelijk de tablet via winkels als Amazon of Fnac te bestellen. In de basis kost de tablet 679 euro voor het model met 128 GB opslag (8 GB RAM). Wil je meer opslag? Dat kan: voor 779 euro krijg je de variant met 256 GB opslag. De duurdere variant is wel enkel beschikbaar in Porcelain en Haze.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling