Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Details vermeende OnePlus 11T lekken uit

Geruchtenmaker Digital Chat Station heeft details gedeeld van de OnePlus 11T. Het toestel zou gelijk zijn aan de Chinese OnePlus Ace 2 Pro.

OnePlus bevestigde eerder dit jaar dat er geen ‘Pro’-variant van de OnePlus 11 op komst is. Over een mogelijke T-variant deed het merk echter geen uitspraken. Het is alvast goed mogelijk dat we daar in de tweede helft van 2023 kennis mee maken, blijkens geruchten van Digital Chat Station. In een kort bericht op Weibo hint de geruchtenmaker namelijk op de komst van de ‘Ace 2 Pro’, waarop OnePlus de 11T zou baseren.

Hoewel de geruchtenmaker niet specifiek de vergelijking maakt, ligt het in de lijn der verwachting. De OnePlus 10T was verleden jaar gebaseerd op de Ace Pro. Het is ook niet de eerste keer dat het merk de Ace-serie onder het kopieerapparaat legt voor Westerse markten – de Ace 2 verscheen in Europa bijvoorbeeld als de OnePlus 11.

Reno 10 Pro+-kopie?
Specificatiegewijs moet de Ace 2 Pro en des gevolge ook de 11T veel lijken op de Reno10 Pro+ van OPPO. Dat toestel bevat een 6,74-inch OLED-paneel van BOE met een 1,5K resolutie. Onderhuids is de 11T wel krachtiger dan de Reno-smartphone, stelt DCS, die een Snapdragon 8+ Gen 1 bevat. De 11T zou eerder voorzien worden van Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 2-chipset.

Onderhuids moet de OnePlus 11T daarnaast 100 watt snelladen ondersteunen. Details over de accu worden echter niet genoemd. Wel weten we dat de Reno10 Pro+ een 4.700 mAh-accu bevat met – net als op de vermeende 11T – 100 watt snelladen.

Verschillen met Ace 2 Pro
Of en in welke aspecten de 11T verschilt met de nog aan te kondigen Ace 2 Pro, is niet bekend. Van voorgaande conversies is bekend dat OnePlus met name camera-wijzigingen doorvoerde. Daarnaast is het goed mogelijk dat de aangeboden opslagconfiguraties verschillen. Vaak biedt het merk in China meer varianten aan dan op Westerse markten.

Dat is ook goed om te benoemen: de Ace 2 Pro komt niet naar Europa. Enkel de 11T, mocht het merk de plannen doorzetten, komt mogelijk in onze regio beschikbaar. Tegelijkertijd lijken OPPO en OnePlus steeds minder in te zetten op Europa en hun focus te verleggen naar China. Die wijziging volgt op rap gedaalde smartphoneverkopen. Een daling die niet alleen OnePlus voelt. Xiaomi zegt zelfs meer op IoT-producten te focussen nu de vraag in een dalende spiraal is terechtgekomen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling