Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Google Pixel 8 Pro krijgt forse camera-upgrade

Google's Pixel 8 Pro belooft een camera-spektakel te worden met een reeks upgrades, onder meer voor de hoofd- en groothoekcamera. Ook komt hij met een nieuwe TOF-sensor.

Over het ontwerp van de Pixel 8 en 8 Pro hoeven we nog weinig vertellen. Dat lekte eerder uit via renders van OnLeaks. Die beelden maakten ook meteen duidelijk dat het aantal camera’s in de Pixel 8-serie gelijk blijft aan zijn voorlopers. Concreet betekent dit dat de Pixel 8 achterop twee camera’s biedt, terwijl de Pixel 8 Pro met drie primaire camera’s aan de achterzijde verschijnt. Details van die camera’s werden niet meteen meegedeeld.

Cameraspecificaties Pixel 8 (Pro)
Android Authority brengt daar verandering in, en deelt meteen alle cameraspecificaties van de Pixel 8 en Pixel 8 Pro. Uit die specificatielijst blijkt dat het Pro-model wederom aan het langste eind trekt en als camera-koning moet fungeren. Het toestel krijgt om te beginnen een sterkere groothoekcamera: de 64 MP Sony IMX787, die als hoofdcamera plaatsnam in de Pixel 7a. Op de Pixel 8 vinden we nog de oudere IMX386-groothoekcamera die verleden jaar ook plaatsnam in de Pixel 7 Pro.

Nieuwe ToF-sensor
Verder krijgt de Pixel 8 Pro toegang tot een geüpgradede ToF (Time of Flight)-sensor, de VL53L8 van STMicroelectronics. Volgens het rapport betreft dit een zogenaamde 8×8-ToF-sensor. Dit moet een forse verbetering opleveren ten opzichte van de ‘1×1’-sensor op de Pixel 7-serie en basis Pixel 8. De upgrade werd dus niet voorzien voor het goedkopere model in de Pixel-serie.

Primaire camera’s
Waar beide smartphones gelijk in optrekken is de primaire camera. Zowel de Pixel 8 als 8 Pro zijn voorzien van Samsung’s 50 MP ISOCELL GN2-hoofdcamera. Tegenover de ISOCELL GN1 in de Pixel 7-serie is de GN2 ‘groter’, en kan hij tot 35 procent meer licht opvangen. Daarmee schiet deze sensor onder slechte lichtomstandigheden foto’s en video’s met meer detail.

Ook biedt de camera ondersteuning voor het opnemen van 8K-video. Dit geldt vermoedelijk ook voor Google’s Tensor G3-chipset. Of het ook mogelijk gaat zijn 8K-video te schieten, is ongeweten. Volgens eerdere geruchten houdt Google het voorlopig bij de ondersteunde videoformaten van de Pixel 7-serie.

Ingebouwde temperatuursensor
Wat eerder eveneens uitlekte is de temperatuursensor. Specifiek gaat het om een infrarood ‘FIR-temperatuursensor’. Met die sensor kan je je temperatuur meten door de Pixel 8 Pro enkele seconden langs je voorhoofd te bewegen. De thermometer komt niet naar de reguliere 8.

Voor beide telefoons geldt ten slotte dat de selfiecamera ongewijzigd blijft. Het gaat daarbij nog altijd om Samsung’s 11 MP 3J1-sensor.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling