Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Google zet definitief streep onder Domains-tak

Google stopt definitief met Google Domains, zijn eigen domeinregistratie-tak. Het bedrijf verkocht de bedrijfstak, inclusief bijbehorende klantenbasis, aan Squarespace.

Slechts één jaar geleden haalde Google zijn Domains-dienst uit de bètafase. Sindsdien is de domein-webwinkel wereldwijd beschikbaar. Lang heeft de zoekgigant dat echter niet volgehouden; Google is namelijk overgegaan tot de verkoop van zijn domeinregistratie-tak, en ging daarvoor in zee met het Amerikaanse Squarespace. Dat bedrijf neemt alle bezittingen over van Domains, inclusief klanten die hun domein via Google aanschaften.

Focussen op core-business
Volgens een aankondiging van Squarespace gaat het om ‘ongeveer 10 miljoen domeinen gehost op Google Domains’, verspreid over miljoenen klanten. De zoekgigant zegt zijn domeinbusiness van de hand te doen om zich te focussen op zijn core-business. Klanten worden daarbij naar eigen zeggen niet aan hun lot overgelaten. “Het ondersteunen van een soepele overgang voor klanten in de komende maanden, met de hulp van het Google Domains-team, is onze topprioriteit”, stelt Matt Madrigal, VP van Google’s Merchant Shopping-tak.

Squarespace’s diensten kunnen voor klanten bovendien van toegevoegde waarde zijn, concludeert Madrigal. “Squarespace kan een geïntegreerde ervaring bieden voor het kopen en beheren van domeinen, samen met het aanbieden van andere tools die deze klanten mogelijk nodig hebben om hun online aanwezigheid op te bouwen.”

Prijzen blijven (voorlopig) gelijk
Tegelijk levert men in op extra’s die Google zijn klanten bood. Zo kregen klanten van Domains gratis toegang tot WHOIS privacy en one-click DNSSEC, als bescherming tegen onder andere DNS-spoofing. Bovendien waren de domeinen toegankelijk via Google’s vlotte cloudinfrastructuur. Ongeweten is of Squarespace ex-Domains klanten vergelijkbare voordelen kan bieden aan dezelfde prijzen.

Over prijzen gesproken: die blijven voor minstens twaalf maanden na de deal met Google gelijk aan de huidige tarieven. Die termijn begint te lopen zodra de domeinen definitief overgezet worden naar Squarespace. Verwacht wordt dat dit proces in het derde kwartaal wordt afgerond, mits de bedrijven daarvoor goedkeuring krijgen van de marktautoriteiten.

Voor minstens drie jaar na het sluiten van de overeenkomst blijft Google bovendien verbonden aan de hostingpartij. Alle domeins die het via zijn Workspace-dienst verkoopt, worden in die tijd aangeboden door Squarespace.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling