Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Google’s Pixel 8-serie komt naar België, dit weten we

Google brengt de Pixel 8 en Pixel 8 Pro ditmaal mogelijk officieel uit in België. Dat raakte dit weekend bekend via Android Authority.

Verleden jaar kregen onze noorderburen voor het eerst toegang tot de Pixel-reeks, met de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Inmiddels voegde ook de Pixel Tablet zich bij dat lijstje. Enkel Fnac en Amazon wisten het Pixel-aanbod de laatste jaren voor Belgische Pixel-liefhebbers beschikbaar te stellen. In de herfst zou Google die beperking wegnemen door de Pixel-reeks officieel naar België te brengen, meldt Android Authority. Google breidt zijn Pixel-activiteiten niet alleen uit naar ons land. Ook Oostenrijk, Portugal en Zwitserland zouden zich later dit jaar bij het Pixel-grondgebied voegen.

Welke producten de zoekgigant in onze contreien uitbrengt, is niet precies gekend. Zoals genoemd bestaat het Nederlandse Pixel-aanbod naast telefoons uit de Pixel Tablet en Pixel-oortjes. Ook kun je er inmiddels de Pixel Watch bestellen via bol.com. In Nederland liggen de prijzen verder gelijk aan de andere Europese markten waar Pixel’s verkrijgbaar zijn.

(Iets) hogere laadsnelheid
Android Authority meldt zich niet alleen met details over de beschikbaarheid. De publicatie stelt ook te weten dat de Pixel 8-serie sneller oplaadt dan zijn voorgangers. Zo laadt de Pixel 8 op aan 24 watt, tegenover 20 watt op de 7. Het verschil tussen de Pro-modellen is van vergelijkbare aard met een 3 watt verschil (23 watt naar 27 watt op de Pixel 8 Pro).

Google blijft daarmee wel ver achter op de concurrentie. Smartphones als de OnePlus 11 laden aan maximaal 100 watt. Zelfs Samsung, die bekendstaat om zijn sombere laadsnelheden, biedt intussen 45 watt aan op zijn high-end Ultra-modellen.

Eerste batterijspecificaties
Ook raken ditmaal de batterijspecificaties bekend. Die liggen zowat gelijk aan de Pixel 7-serie. Voor het overzicht zetten we de details hieronder op een rij:

Pixel 7: 4.270 mAh
Pixel 8: 4.485 mAh
Pixel 7 Pro: 4.926 mAh
Pixel 8 Pro: 4.950 mAh
De verschillen tussen beide generaties lijkt alvast miniem. Hoe de batterijduur uitpakt hangt zo ook meer af van andere componenten, dan van de grotere batterijcellen.

Wifi 7 is present
We weten intussen dat Google op de Pixel 8-serie overstapt naar de Tensor G3-chipset. Die moet vlotter en zuiniger zijn werk doen dan de G2-variant. Maar niet alleen de chipset kreeg een upgrade, dat geldt ook voor de bijbehorende modem. Specifiek gaat het om de BCM4398 van Broadcom. Met die chip kan Google ondersteuning bieden voor wifi 7, vanaf wifi 6E op de Pixel 7-serie.

Veel heb je daar als gebruiker wel niet aan. De standaard wordt momenteel nog uitgewerkt en het routeraanbod met wifi 7 is extreem gelimiteerd. Staar je daar dus niet blind op.

Verwacht wordt dat alle details van de Pixel 8-serie in oktober worden onthuld. Op dat moment houdt de zoekgigant meestal zijn Made by Google-event. Intussen kun je alvast het ontwerp van beide toestellen bewonderen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling