Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Samsung lost cameraperikelen Galaxy S22 op

Eigenaren van een Galaxy S22 moeten straks 's avonds veel betere foto's kunnen schieten. Samsung heeft bevestigd problemen met de nachtmodus op te lossen.

Samsung gaf in maart toe dat de cameraprestaties van de Galaxy S22 niet op peil waren. Concreet gaat het om problemen met de nachtmodus, die niet presteert zoals verwacht. Gebruikers melden zich onder meer met klachten over overbelichte highlights in nachtfoto’s met neonborden en andere lichtbronnen. Wanneer de update zou uitrollen werd toentertijd niet benoemd. Ditmaal bevestigt de Zuid-Koreaanse fabrikant dat de oplossing voor de nachtmodus onderweg is.

Uitrol in augustus?
Die bevestiging gaf de fabrikant al in mei; toch kwam het nadien niet tot een definitieve uitrol. Via de Samsung Community meldt een moderator ditmaal dat de update uitrolt met de eerstvolgende beveiligingspatch-update.

Een datum waarop de update moet toekomen, wordt niet genoemd. De moderator spreekt ook niet over welke update het moet gaan. Onze gok is dat Samsung doelt op de beveiligingspatches van augustus. Zulke patches rollen vaak in de eerste twee weken van de maand uit.

Over de exacte invulling van de update wordt ook geen informatie geboden. Je mag verwachten dat de nachtmodus van de Samsung Galaxy S22-serie beter gaat presteren. Hoe dat zich laat vergelijken met de huidige staat van foto’s bij weinig licht, blijft onbekend.

Focus op camerakwaliteit
Samsung lijkt zich de laatste tijd stilaan meer toe te leggen op camerakwaliteit. In juni kwam het nog met een reeks cameraverbeteringen voor de Galaxy S23-serie. Om te beginnen loste Samsung via de update de zogeheten banaanvormige waas op, die in foto’s van de toestelreeks opdook. Verder was de update volzet met verbeteringen voor de autofocus, nachtmodus en haptische feedback. Met de update kwam ook een extra zoomstand naar de portretmodus. Waar voordien enkel gekozen kon worden uit één- of driemaal zoom, kwam daar nu tweemaal optische zoom bij.

Overigens kwam die update niet meteen beschikbaar. Eind juni bleek Samsung de update stop te hebben gezet nadat verschillende problemen opdoken. Details over de opgedoken bugs heeft de fabrikant nooit geboden. Vermoedelijk rolt de camera-update ditmaal uit met de patchronde van juli, die inmiddels van start is voor onder meer de Galaxy S23-serie.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling