Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

OnePlus’ mechanische toetsenbord is nu verkrijgbaar

OnePlus heeft maandag zijn mechanische toetsenbord officieel geïntroduceerd. Het toetsenbord kost 249 of 269 euro, afhankelijk van de gekozen switchvariant.
OnePlus kwam in december met een avant-première van zijn mechanische toetsenbord. Toen liet de Chinese fabrikant enkel nog het ontwerp van het toetsenbord zien. Ook maakte het bekend voor de productie samen te werken met Keychron. Wanneer iedereen het toetsenbord kon kopen en aan welke prijs, werd niet besproken. Maandag heeft OnePlus het toetsenbord in de verkoop gezet. Hun eerste mechanische toetsenbord, de Keyboard 81 Pro, kost je minimaal 249 euro.

OnePlus zegt de Keyboard 81 Pro ‘in samenwerking met de community’ te hebben ontwikkeld. Met het toetsenbord wil de fabrikant de hoogtijdagen rond de OnePlus One herleven. Die telefoon, het eerste toestel van de Chinese fabrikant, werd goeddeels in samenwerking met communityleden in elkaar gestoken.

Het eerste OnePlus-toetsenbord moet ook vooral de enthousiasteling bedienen. Net als menig high-end toetsenbord kun je switches én keycaps makkelijk wisselen. Dat is dan weer geen vereiste – de Keyboard 81 Pro komt als compleet pakket, incluis switches, keycaps en kabel. Overigens hoef je die kabel niet te gebruiken. Het toetsenbord ondersteunt immers Bluetooth 5.1 en bevat een 4.100 mAh batterij. Volgens OnePlus goed voor een batterijduur ‘tot 100 uur’.

Geavanceerde software
Toetsenbordliefhebbers kunnen ook hun gang gaan met de Keyboard 81 Pro. De samenwerking met Keychron leverde immers ook ondersteuning voor QMK en Via-software op. Via die software kunnen gebruikers onder meer RGB-instellingen en acties van toetsen aanpassen.

Volgens OnePlus werkt het toetsenbord op eender welk besturingssysteem. Standaard is de 81 Pro wel uitgerust moet keycaps voor macOS.

Twee typen switches
Over het design vertelt OnePlus ons dat de behuizing geheel uit aluminium werd vervaardigd. Ook de standaard om het toetsenbord hoger op te brengen, is gemaakt van metaal. Voor de toetsen van de Keyboard 81 Pro maakt het merk gebruik van Marble-Mallow. Een ‘geheel nieuw materiaal’, dat de tactiliteit van de toetsen doet toenemen, claimt de fabrikant.

Over switch-gevoel gesproken. OnePlus levert het toetsenbord met twee typen switches. Daarbij kun je kiezen uit Winter Bonfire (tactile) en Summer Breeze (linear) schakelaars. De fabrikant zegt deze schakelaars zelf te hebben ontwikkeld, in samenwerking met Keychron.

Prijzen en beschikbaarheid
OnePlus zegt dat de pre-order van de Keyboard 81 Pro op 18 juli start. De open verkoop start niet veel later, op 26 juli. Je kan dan dus kiezen uit twee varianten: Winter Bonfire en Summer Breeze. De eerstgenoemde versie kost 249 euro, terwijl de linear variant 269 euro moet kosten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling