Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Samsung plant terugkeer naar Exynos in Europa vanaf Galaxy S23 FE

In het verleden kreeg Europa al Samsung-telefoons met minder goede Exynos-chips. Vanaf de Galaxy S23 FE zou dat opnieuw het geval zijn.

Samsung komt de laatste dagen volop in het nieuws: tijdens het Galaxy Unpacked-evenement lanceert het merk allerlei nieuwe vouwbare smartphones, smartwatches en tablets. Nu gaat het even niet om die apparaten, maar om wat Samsung daarna nog zal uitbrengen. We weten dat Samsung een Galaxy S23 FE in de maak heeft, en dat het merk volgend jaar met Galaxy S24-telefoons zal komen. Het is goed mogelijk dat die telefoons een stapje achteruit maken.

Pocket-lint bericht namelijk dat er een grote kans is dat Samsung een terugkeer maakt naar de zelfontwikkelde Exynos-SOC’s. Momenteel gebruikt het Koreaanse merk voor zijn vlaggenschepen wereldwijd dezelfde Qualcomm-processoren, maar dat was niet altijd het geval. Europese landen kregen in de S22 bijvoorbeeld nog een Exynos-processor, terwijl Amerikaanse en Aziatische landen toegang kregen tot Qualcomm-chips in hun telefoon. Op zich zou dat geen probleem zijn, ware het niet dat de Exynos-SOC’s minder performant zijn dan die van Qualcomm.

Volgens het medium zou Samsung al een Exynos-chip in Europese versies van de Galaxy S23 FE steken. Die telefoon zou later dit jaar uitkomen. Ook in de Samsung Galaxy S24 zou binnenkort opnieuw een Exynos-chip zitten – dat liet de Systems LSI-afdeling van Samsung, die instaat voor de productie van de chips, eerder al weten.

Samsung en Qualcomm
Bij de lancering van de Galaxy S23 werd de Qualcomm-chip nog als een verdienste neergezet. Over het algemeen wordt dat ook zo bekeken: Qualcomm-chips presteren simpelweg beter dan de chips van Samsung zelf. Samsung zou volgens de geruchten wel blijven samenwerken met Samsung, maar het zou niet om een exclusieve samenwerking gaan, zoals bij de S23 wel nog het geval was.

Een andere mogelijkheid is dat Samsung deze geruchten zelf verspreid “om Qualcomm wakker te houden”, dat zegt Ben Wood, chief analyst bij CCS Insight, tegen Pocket-lint. Het zou inderdaad nogal een vreemde keuze zijn om de Europese markt telefoons te laten kopen met inferieure chips, terwijl de rest van de wereld wel het goede materiaal krijgt.

Of het daadwerkelijk zo’n vaart loopt zullen we pas echt weten wanneer de toestellen officieel voorgesteld worden en de specificaties gedeeld worden. Het is in ieder geval geen goed teken dat meerdere onafhankelijke bronnen dezelfde geruchten steeds herhalen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling