Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Prijs Samsung Galaxy Tab S9 FE ligt op straat

Verwacht wordt dat Samsung op korte termijn de Galaxy Tab S9 FE-serie aankondigt. Volgens Roland Quandt wordt de Tab S9 FE ook een pak prijziger dan zijn voorganger.

Dat de Galaxy Tab S9 FE in aantocht is, staat zo goed als vast. Samsung onthulde verleden week zelf per ongeluk het bestaan van de Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+ in promotiemateriaal. Details van de FE-tablets zelf werden echter niet gedeeld. Via Roland Quandt duikt ditmaal wel een mogelijk prijskaartje op van de Samsungs aanstaande Galaxy Tab S9 FE. Quandt meldt op X (voorheen Twitter) dat de 128 GB/wifi-versie van de tablet in India verkocht wordt aan 63.000 INR, omgerekend ongeveer 695 euro.

Duurder dan de Tab S7 FE
Dat is fors meer dan de huidige verkoopprijs van de Galaxy Tab S7 FE. Momenteel verkoopt Samsung de in 2021 gelanceerde tablet namelijk voor ergens rond de 500 euro (64 GB-variant). Overigens lag de adviesprijs van die tablet wel een pak hoger, aan 649 euro. In dat opzicht zou een prijsstijging tot 700 euro in lijn liggen met verhogingen die Samsung doorvoerde op de Galaxy A-serie. De telefoons in de middenklasse-telefoonreeks stegen dit jaar ook elk met ongeveer 50 euro in prijs.

Voorlopig blijft het koffiedik kijken of Quandt over de juiste informatie beschikt. Bovendien gaat het om Indiase adviesprijzen. Het is mogelijk dat dit gaat om prijzen exclusief belastingen. Verder kan je ervan op aan dat de elektronicaprijzen in het oosterse land vaak iets lager liggen dan in Europa. Wel maakt het duidelijk dat we een prijsstijging kunnen verwachten. Gezien er van de S7 FE geen Plus-model bestond, zijn er van dat model alvast geen referentieprijzen beschikbaar.

Specificaties
We kennen intussen ook al enkele specificaties van de Galaxy Tab S9 FE en FE+. Naar verluidt krijgen ze respectievelijk 10,9- en 12,4-inch lcd-schermen. Onder de motorkap vind je een Exynos 1380-chipset en naar het schijnt minimaal 128 GB opslag. Vermoedelijk biedt de tablet ook standaard 6 GB werkgeheugen, net als op de Tab S7 FE met 128 GB opslag.

Qua hardware biedt de Tab S9 FE-reeks nog een vingerafdrukscanner in het frame, drie camera’s (waarvan een selfiecamera), en een oplaadpunt voor de S Pen. Die stylus levert Samsung net als bij voorgaande FE-generaties standaard mee in de doos.

Wanneer Samsung de Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+ wil onthullen, is niet bekend. Mogelijk vindt de lancering tegelijk plaats met de Galaxy S23 FE die naar verluidt ook nog dit jaar moet verschijnen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling