Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Samsung One UI 5.1.1 brengt nieuwe features naar oudere foldables, tablets en smartwatches

Samsung gaat zijn update voor One UI 5.1.1 niet alleen uitrollen naar de Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S9 en Watch 6-serie, maar ook naar oudere toestellen.
Het ziet er dus naar uit dat zowat alle recente foldables, tablets en smartwatches (ook de apparaten die voor 2023 zijn verschenen) mee zullen kunnen genieten van de nieuwste features die One UI 5.1.1 biedt. De Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4 zouden de update “vanaf deze maand” moeten krijgen, maar ook de iets oudere Z Fold 3 en Z Flip 3 en zelfs Z Fold 2 en Z flip 2 krijgen de update “daaropvolgend”. Dat meldt Engadget.

Ook de tablets krijgen de multitaskingupdates. Ze komen naar de Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Tab S7 FE, Tab S6 Lite, Tab A8, Tab A7 Lite, Tab Active 3 en Tab Active 4 Pro. De nieuwste update voor smartwatches zal tot slot ook beschikbaar zijn op de Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro van vorig jaar en de Watch 4 en Watch 4 Classic uit 2021.

One UI 5.1.1: nieuwe features
Met Samsungs nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem wordt het makkelijker om het Flex Mode-paneel te verbergen of weer op te roepen. Dat zijn de instellingen die tevoorschijn komen op de onderste helft van het scherm wanneer de telefoon half toegeplooid is. “Wanneer je je telefoon plooit in Flex Mode, zal het icoontje van het paneel tevoorschijn komen, om je handige toegang te geven”, aldus Samsung. Volgens de fabrikant kan je genieten van een meer gepersonaliseerd Flex Mode Panel door het icoontje via ‘drag-and-drop’ naar de toolbar te slepen.

Daarnaast zal de balk voor het afspelen van media prominenter aanwezig en sneller te vinden zijn, van zodra het Flex Mode Panel activeert. Je kan dan op de tijdlijn drukken om efficiënter door beelden te scrollen. De taakbalk van de Z Fold 4 en Tab S8 wordt sneller en zal meer recente apps bevatten.

Betere multitasking
In de essentie wil Samsung met One UI 5.1.1 multitasking handiger maken. Wisselen tussen multi-window- en pop-up-modus kan met een zogenaamde ‘long press’ op het scherm. Verder is er ondersteuning voor drag-and-drop met twee handen, waarbij je in één app je vinger op een document kan houden en de andere hand gebruikt om een andere toepassing te openen en het bestand in kwestie daar dan neer te zetten.

Wat de smartwatches betreft, tot slot, komt de slaaptracking van de Galaxy Watch 6 naar oudere horloges. En ook de Personalized Heart Rate Zone (inclusief een waarschuwing bij hartritmestoornissen) van de Galaxy Watch 6 druppelt naar beneden.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling