Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Samsung Galaxy S23 FE wordt in september onthuld

Samsung lanceert de Galaxy S23 FE naar verluidt in september. Dat wil echter niet meteen zeggen dat de Fan Edition ook snel in Belgische winkelschappen ligt.
Geruchten over de aanstaande Samsung Galaxy S23 FE doen al maandenlang de ronde. Steeds meer details over de Fan Edition-versie van de Galaxy S23-serie zijn bekend. Wat steeds buiten schot bleef was wanneer Samsung de telefoon zou introduceren. Geruchtenmaker Yogesh Brar weet ditmaal die vraag te beantwoorden; volgens Brar wordt de Galaxy S23 FE namelijk in september onthuld.

Terug naar Exynos
Brar bevestigt in zijn bericht op X ook meteen de kernspecificaties van het toestel. Zoals gekend zou Samsung de S23 FE in de VS leveren met een Snapdragon 8 Gen 1. Europese consumenten worden daarentegen begroet door een oude bekende: de Exynos 2200 SoC. Die chipset werd door Samsung gebruikt in de Europese Galaxy S22-serie, en maakt nu weeral zijn opwachting op de Fan Edition.

Verder schrijft Brar dat de Galaxy S23 FE een 6,4-inch AMOLED-scherm krijgt, met een Full HD+-resolutie en 120Hz beeldverversing. Intern vinden we nog een 4.500mAh batterij, die met 25 watt kan worden opgeladen. Draadloos laden wordt eveneens ondersteund. Dan zijn er nog de camera’s, vier in totaal, waaronder een 50 MP-hoofd-, 8 MP-groothoek- en 12 MP-telefotocamera. Voorop is een 10 MP-selfiecamera te vinden.

Vier Android-upgrades
Samsung levert de Galaxy S23 FE met Android 13 en zijn One UI 5.1-schil. Klanten kunnen rekenen op ten minste vier Android-upgrades én vijf jaar aan beveiligingspatches. Op dat vlak ligt de Fan Edition-smartphone in lijn met andere Galaxy A- en Galaxy S-serie toestellen.

Lancering in september
Eind juli bevestigde Samsungs VP voor mobiele activiteiten in Zuid-Afrika al dat de Galaxy S23 FE ‘snel’ zou arriveren. Een exact tijdspad kon de topman niet noemen. Het lijkt er nu wel op dat de berichtgeving van de topman juist is en dat de FE op korte termijn arriveert. Op welke datum het toestel wordt gelanceerd, blijft voorlopig wel koffiedik kijken.

Na de lancering zou het toestel wel niet meteen wereldwijd verkrijgbaar zijn. Volgens eerdere geruchten legt Samsung de Galaxy S23 FE vanaf het vierde kwartaal in de winkelschappen. Dat geldt wel voor een select aantal markten. Vanaf het eerste kwartaal van 2024 moet het toestel wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling