Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Drie jaar cel voor grootschalig misbruik van meisjes via Snapchat

Een 26-jarige man uit het Zuid-Hollandse Piershil is door de rechtbank schuldig bevonden aan online misbruik van meer dan twintig minderjarige meisjes via Snapchat. Hij kreeg vier jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk.

Jacobus van der V. deed zich via Snapchat voor als een tienerjongen met de naam Lars van Dijk en zocht contact met meisjes van 12 tot 16 jaar. Hij zette zijn slachtoffers vervolgens onder druk om naaktfoto's en pornografische video's te sturen.

Zogenaamde naaktfoto's
Dat deed hij door foto's van de meisjes van Instagram te halen en ze zo te bewerken dat het naaktfoto's leken. Die foto's dreigde hij via internet te verspreiden als ze hem geen echte naaktbeelden stuurden. Een slachtoffer, een meisje van 15, werd door hem gedwongen om in drie maanden tijd 30 naaktfoto's en video's van seksuele handelingen te sturen.

Als de meisjes niet snel genoeg reageerden of niet wilden meewerken, zette hij hen onder druk of maakte hij ze bang. Dat deed hij bijvoorbeeld door te laten weten dat hij persoonlijke informatie van de meisjes had, zoals achternamen en scholen. Soms benaderde hij ook vrienden, vriendinnen of familieleden om de meisjes onder druk te zetten.

Van der V. bekende in de rechtbank in Rotterdam dat hij op deze manier vier jaar lang meisjes onder druk heeft gezet. "Ik heb het gedaan om mijn eigen lusten te bevredigen", zei hij ten overstaan van de rechtbank. "Het wond me op."

Veel meer slachtoffers
De man is veroordeeld voor het misbruik van 21 meisjes die aangifte tegen hem hebben gedaan. Maar volgens de rechtbank doet het dossier vermoeden dat er nog veel meer slachtoffers zijn. Dat heeft Van der V. ook erkend. De straf komt grotendeels overeen met de straf die justitie had geëist: het Openbaar Ministerie wilde dat hij vier jaar cel zou krijgen waarvan acht maanden voorwaardelijk.

De rechtbank noemde de daden van Van der V. 'bruut en meedogenloos'. "Alleen voor zijn eigen lustbevrediging heeft de verdachte de levensvreugde van jonge mensen en hun naasten in ieder geval tijdelijk en in een aantal gevallen mogelijk levenslang ernstig tekortgedaan." Uit onderzoek is gebleken dat Van der V. een stoornis heeft waardoor hij verminderd toerekeningsvatbaar is.

Naast de celstraf krijgt Van der V. een proeftijd van drie jaar. Daarin zal onaangekondigd worden gecontroleerd of hij niet opnieuw de fout in gaat. Ook moet hij zich laten behandelen en mag hij geen contact zoeken met zijn slachtoffers.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling