Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Xiaomi 13T duikt op in eerste hands-onvideo

Xiaomi lanceert op korte termijn de relatief betaalbare 13T en 13T Pro. De Xiaomi 13T laat zich nu alvast zien in een hands-onvideo.

Geheel nieuw is de Xiaomi 13T niet. De Chinese smartphonefabrikant bracht vrijwel exact hetzelfde toestel uit, zijnde de Redmi K60 Ultra. Dat is echter een China-exclusive en die komt zodoende niet naar Europa. Althans: niet onder die naam. In Europa maken we kennis met de Xiaomi 13T en 13T Pro. Wanneer deze smartphones exact worden geïntroduceerd, blijft vooralsnog koffiedik kijken. Nu een eerste hands-on video van de 13T is verschenen lijkt dat echter geen al te verre toekomstpraat.

Hoewel het ontwerp weinig details vrijgeeft, lekt de YouTuber ook alle specificaties van de 13T. Zo is nu bekend dat het toestel een 6,67-inch-amoledscherm krijgt, met een 144-Hz-beeldverversing, Full HD+-resolutie en HDR10(+)-ondersteuning. Onder de motorkap van de Xiaomi 13T vinden we nog de MediaTek Dimensity 8200 Ultra-chipset en een 5.000-mAh-batterij met 67 watt snelladen.

De YouTuber meldt tot slot dat de hoofdcamera 50 MP sterk is. Voor selfies is op de Xiaomi 13T een 20 MP-sensor aanwezig. De cameramodule aan de achterzijde bevat nog twee andere camera’s. Het is op dit punt niet gekend welke resolutie of sensoren Xiaomi daarvoor beschikbaar stelt. De Redmi K60 Ultra bevat naast de 50-MP-hoofdcamera nog een 8-MP-groothoek- en 2-MP-macrocamera.

13T Pro
Er wordt intussen ook gewerkt aan een Xiaomi 13T Pro. Dat toestel krijgt naar verluidt meer high-endspecificaties, waaronder MediaTeks Dimensity 9200-chipset. De batterijcapaciteit van de 13T Pro zou gelijk blijven ten opzichte van de reguliere 13T, aan 5.000 mAh. Opladen gaat daarentegen wel sneller: de 13T Pro ondersteunt naar verluidt 120-wattsnelladen.

De toestellen beschikken ook over vergelijkbare 6,67-inch-amoledschermen. Het is mogelijk dat de piekhelderheid van het oledscherm van de 13T Pro wel iets hoger ligt. Details daarover zijn – voor zover bekend – nog niet gelekt.

Prijzen Xiaomi 13T-serie
Ondanks de relatief kleine hardwareverschillen, wordt de 13T Pro wel fors duurder dan de reguliere 13T. Volgens het Franse Dealabs kost de Xiaomi 13T bij lancering 649 euro voor het model met 8 GB RAM en 256 GB opslag. De instapconfiguratie van de 13T Pro zou ergens rond de 820 euro kosten. Daarvoor krijg je dan 12 GB RAM en 512 GB opslag. Of de genoemde prijskaartjes overeenkomen met de prijzen die we in België mogen aftikken, is nog niet bekend.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling