Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

OpenAI lanceert ChatGPT Enterprise voor zakelijk gebruik

OpenAI lanceert met ChatGPT Enterprise een versie van de chatbot die een antwoord zoekt voor bezorgdheden van bedrijven.

Heel wat bedrijven blijven liever weg van AI-toepassingen, uit vrees dat er geheime informatie uit kan lekken via de chatbot. Bij Amazon, Apple en Samsung mogen werknemers daarom geen ChatGPT gebruiken. Om zakelijke gebruikers toch over de ChatGPT-streep te trekken lanceerde OpenAI maandagavond een speciale Enterprise-versie van de chatbot.

ChatGPT Enterprise moet een aantal veiligheidsgaranties bieden waardoor bedrijven alsnog met de AI-technologie aan het werk kunnen. Een van die garanties is encryptie voor alle gesprekken, zowel tijdens de overdracht als wanneer ze opgeslagen zijn. Zo speciaal is dat echter niet: alle chats worden al versleuteld via TLS 1.2 voor ze naar OpenAI doorgestuurd worden, of je nu betaalt voor ChatGPT of niet. Conversaties die op de servers staan worden dan weer versleuteld met AES-256, een standaardalgoritme voor encryptie. Ook dat zou volgens wat een medewerker van OpenAI aan The Register vertelt niet zo speciaal zijn: álle chats worden versleuteld bijgehouden, ook als je geen zakelijke klant bent.

OpenAI behoudt wel het recht om de gesprekken in te kijken, of ze nu van zakelijke aard zijn of niet. Het AI-bedrijf zegt dat enkel te doen om problemen op te lossen, gesprekken te herstellen (al moet je daarvoor eerst toestemming geven) en wanneer de wet dat vereist.

Geen training
OpenAI vertelt er ook graag bij dat het geen data van zakelijke klanten gebruikt om het algoritme verder te trainen. Daarvoor hoef je echter geen zakelijk abonnement op ChatGPT af te sluiten: zelfs in de gratis versie van de chatbot zit een instelling waarmee je kan kiezen of je data gebruikt wordt om het algoritme te trainen of niet. Daarbij komt dat ChatGPT, volgens OpenAI zelf, enkel gesprekken die via chat.openai.com gevoerd worden gebruikt voor trainingsdoeleinden – op voorwaarde dat je dat zelf niet eerst uitschakelt, natuurlijk.

Verschillen met de reguliere ChatGPT
Wat er dan verschilt aan die ‘zakelijke’ ChatGPT? Er komen vanalle administratie controle-opties bij kijken, zoals een console waarin je alle gebruikers binnen je organisatie kan beheren. Daarnaast biedt de enterprise-versie ook ondersteuning voor single-sign-on-aanmeldmethodes (SSO) en een analytisch dashboard. Gebruikers kunnen ook conversatiesjablonen met elkaar delen, om zo elkaar sneller op weg te helpen in hun gesprekken met de chatbot.

Verder betekent ChatGPT Enterprise dat je ongelimiteerd toegang krijgt tot GPT-4. GPT-4 voor Enterprise-gebruikers zou zich op een snellere server bevinden, waardoor de chatbot tot tweemaal sneller zou werken. Daarnaast zullen zakelijke gebruikers zo’n 32.000 tokens krijgen per input. Dat wil zeggen dat er zo’n 8.000 tekens tot hun beschikking staan.

OpenAI zou in de toekomst meer functies en bijzonderheden in ChatGPT Enterprise willen steken.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling