Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Zelfrijdende Apple Car wordt minder zelfrijdend dan gedacht

De zelfrijdende Apple Car wordt uitgesteld tot 2028 en wordt minder autonoom dan lang gedacht. Het project loop nu al tien jaar.

Apple is gekend omwille van de iPhones, iPads, Macs en toebehoren. Het bedrijf werkt ook al enkele jaren aan een eigen auto: de Apple Car. Dat project liep al meerdere keren vertraging op en werd nu opnieuw uitgesteld, meldt Mark Gurman van Bloomberg.

Minder ambitieus
Ondertussen werkt Apple al tien jaar aan wat uiteindelijk de Apple Car moet worden. In 2014 begon het bedrijf, in het geheim, aan de ontwikkeling van de wagen. De bedoeling was om meteen de auto van de toekomst neer te zetten door het voertuig zelfrijdende capaciteiten te geven. In eerste instantie was Apple niet eens van plan om de auto van pedalen of een stuur te voorzien. In de zelfrijdende auto van Apple zou je die namelijk niet nodig hebben.

Die plannen blijken inmiddels flink omgegooid en vooral een heel wat minder ambitieus. Apple gaat niet meer voor ‘level 5’-autonomie, waar het voertuig alle taken volledig op zich kan nemen. Aanvankelijk klonk het dat Apple voortaan autonomie op level 4 zou gaan ontwikkelen. Dat wordt nu bijgestuurd naar level 2+. Met andere woorden: de auto zou enkele taken autonoom kunnen uitvoeren, maar vereist wel voortdurend aandacht van de bestuurder.

Tesla biedt momenteel level 2 van autonoom rijden. Apple mikt dus iets hoger, maar nog steeds onder wat andere fabrikanten al weten te realiseren: Mercedes liet vorig jaar al een wagen zien die autonoom rijdt op level 3. Apples keuze om lager te mikken heeft wellicht te maken met de ongevallen die zelfrijdende auto’s wel eens veroorzaken. Door de zelfrijdende capaciteiten tot level 2+ te beperken wil het bedrijf zo’n situaties voorkomen. Een andere mogelijkheid is dat het simpelweg niet haalbaar is om binnen een redelijke termijn geavanceerdere oplossingen te ontwikkelen.

2028 of nooit
De hamvraag is natuurlijk wanneer de Apple-auto daadwerkelijk te krijgen is. Volgens Gurman wil Apple de auto in 2028 voorstellen aan het publiek. Als dat niet lukt is er een grote kans dat het project volledig geschrapt wordt. Apple werkt namelijk al tien jaar aan de wagen en wou die, volgens rapporten destijds, al in 2019 klaar hebben. Al die tijd was uitstel geen afstel, maar het geduld van leidinggevenden in het bedrijf is ook stilaan op volgens Gurman. Komt het opnieuw tot uitstel, dan kan dat dus het einde van het project betekenen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling