Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Ontwerp iOS 18 gaat flink op de schop

Tipster Mark Gurman stelt dat Apple forse wijzigingen doorvoert in het ontwerp van iOS 18. Of deze wijzigingen ook allemaal de eindstreep halen, zal de tijd moeten uitwijzen.

Gurman noemt de facelift in zijn wekelijkse PowerOn-nieuwsbrief. Apple zou sinds begin dit jaar werken aan een ontwerpwijziging voor iOS. Onduidelijk is of dit ontwerp al met iOS 18 op Apples smartphones verschijnt. Gurman stelt in elk geval dat iOS 18 de eerste iOS-versie is die kans maakt op de gewijzigde designtaal. Het is ook mogelijk dat Apple nog iets langer – tot een latere versie van iOS 18 of zelfs iOS 19 – wacht met het doorvoeren van de upgrade.

Wat we exact kunnen verwachten blijft koffiedik kijken. Gurman schrijft dat de ontwerpers van iOS hebben afgekeken bij het VisionOS-besturingssysteem. Dat betekent overigens niet dat de vensters in toekomstige iOS-versies plots in het niet zweven. Wel zou Apple meer schaduwen en 3D-effecten kunnen toevoegen. Mogelijk stapt de elektronicagigant dus af van het ‘platte ontwerp’ dat sinds iOS 7 de klok doet slaan op Apples mobiele OS.

Eerste upgrade sinds iOS 7
Sinds de onthulling van iOS 7 in 2013 is het ontwerp van het OS nauwelijks gewijzigd. Buiten enkele visuele upgrades zijn zowel Apples home-made apps als de interface vrijwel gelijk gebleven. Dat het OS geen grote visuele upgrades kreeg wordt zowel geprezen als bekritiseerd. Enerzijds zorgt de iOS-designstrategie ervoor dat het OS makkelijk in gebruik is en dat gebruikers precies weten waar alle functies verstopt zitten. Anderzijds zijn smartphones doorheen de jaren flink gegroeid en klagen gebruikers dat het OS daar niet echt op is ingericht.

De vraag is wel: gaat dat veranderen na een designupdate van iOS? Vast staat dat Apple sleutelt aan het ontwerp, maar de impact daarvan moet nog duidelijk worden. Mogelijk speelt AI ook een rol bij hoe iOS-versies van de toekomst eruit komen te zien.

Wijziging voor macOS
Voor macOS werkt Apple eveneens aan facelift. Die laat echter wel op zich wachten, zegt Gurman. MacOS krijgt op zijn vroegst in 2025 of 2026 een vernieuwde interface.

Mogelijk maakt Apple meer over deze plannen bekend tijdens het WWDC in juni. Meestal onthult de elektronicagigant daar zijn nieuwste macOS en iOS-versies. In eerste instantie gaat het dan nog wel om een bètaversie: pas in september komen de besturingssystemen breed beschikbaar.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling