Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apple tilt thuisentertainment naar nieuw niveau met tvOS 18

InSight moet je kijkervaring op tvOS 18 een “nieuwe dimensie” geven, zegt Apple. Het bedrijf heeft ook verschillende andere upgrades klaarstaan voor zijn Woning-diensten.

Die nieuwe dimensie ontstaat door het uitlichten van acteurs, personages en muziek in films en series. tvOS 18 kan je dus precies vertellen wie je in beeld ziet en wat je hoort, en biedt daar ook achtergrondinformatie bij. Bovendien kan je de muziek uit een film of serie direct toevoegen aan een afspeellijst op Apple Music. Wil je gebruikmaken van InSight? Dan moet je voortaan je films en series via Apple TV+ streamen – andere streamingsdiensten worden niet ondersteund.

Verbeterde dialogen
Gelijktijdig kondigt Apple bredere ondersteuning aan voor verbeter dialogen. Momenteel werkt dit alleen met HomePod-speakers, maar dit najaar kan je de ‘verbeter dialogen’-functie in tvOS ook gebruiken met speakers op je tv, HDMI-soundbars en aangesloten bluetoothapparatuur. Volgens Apple is de functie ook verder geoptimaliseerd met machinelearning, en zijn stemmen nóg beter te verstaan boven muziek, actie en achtergrondgeluiden uit.

tvOS 18 verbeterde ook de ingebakken ondertiteling. Die verschijnt nu automatisch in beeld en loopt steeds synchroon met de content, onafhankelijk van de taal van je Apple TV of de content. Ook mogen er geen problemen ontstaan als je content pauzeert of het geluid dempt, belooft de technologiegigant. tvOS ondersteunt vanaf dit najaar ook een 21:9-beeldverhouding wanneer films en series op projectors wordt afgespeeld, en er zijn nieuwe screensavers beschikbaar.

Toegang voor gasten
Apple kondigde tijdens het WWDC eveneens enkele upgrades aan voor de Woning-app. Die biedt vanaf iOS 18 toegang voor gasten. Daarmee kan je beveiligingssleutels voor je slimme sloten met vrienden en andere bekenden delen. Ook kan de functie handig zijn wanneer je bijvoorbeeld je woning verhuurt via Airbnb. Je kan zelf instellen hoelang iemand toegang heeft tot je ‘sleutel’. Nieuw is ook de mogelijkheid om je slimme sloten handsfree te openen. Kom je in de buurt van het slot, dan wordt deze automatisch ontgrendeld.

Woning gaat gebruikers op termijn nog inzicht bieden in hun stroomverbruik. Hiervoor geldt wel dat dit alleen werkt als je nutsbedrijf op de Woning-app is aangesloten. Bovendien ondersteunt de Woning-app vanaf dit najaar robotstofzuigers die het Woning-label dragen.

SharePlay-uitbreiding
SharePlay krijgt ook een upgrade, waardoor je vanaf dit najaar de bediening van HomePods en HomePod Mini’s kan delen via Apple Music. Daarvoor hoef je enkel twee iPhones dicht bij elkaar te houden, of een QR-code te scannen. Degene die wordt uitgenodigd om de HomePod-speakers te bedienen, heeft daar geen abonnement op Apple Music voor nodig.

Tot slot komt Apple met een belangrijke AirPlay-update. Het protocol ondersteunt voortaan ook het streamen van ruimtelijke audio, inclusief Dolby Atmos. Dat werkt met HomePod-luidsprekers, evenals speakers van andere merken als Sonos.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • denchi-pc.jp
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling