Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Gifjes maken? Dat doe je snel en creatief met deze 5 apps

Een gifje zegt meer dan 1000 woorden. En weet je wat nóg toffer is dan een bestaand gifje versturen? Zelf gifjes maken! En dat doe je snel, gemakkelijk en creatief met deze 5 apps. Wist je dat je ook gifjes kunt maken in WhatsApp?

Het gifje: what a gift!
Gif staat voor Graphics Interchange Format. Een gifje is een kort stukje video of een reeks plaatjes, al dan niet vergezeld van teksten of grappige effecten. Ze zijn geluidloos, snel en spelen af in een eindeloze loop. Omdat het kleine bestandjes zijn, kun je ze gemakkelijk versturen en ontvangen (maar is de kwaliteit wel wat lager).

Gifs zijn, in internettermen althans, al hartstikke oud. In 1987 werd het bestandformaat bedacht door Steve Wilhite, die er later een Lifetime Achievement Webby voor kreeg. De afgelopen jaren zijn gifjes ineens weer razendpopulair geworden, met name op social media en in berichtenapps. Waarom? Nou, gifjes zijn grappig, haken in op de tijdgeest en brengen een boodschap vaak op een hele rake manier over.

5 apps waarmee je een gifted gifmaker wordt
Voorheen moest je aan de slag met Photoshop of andere ingewikkelde software. Maar dankzij deze 5 handige apps kan iedereen gifjes maken!

1. Giphy Cam
Giphy is ’s werelds grootste en bekendste database met gifjes. Niet gek dus dat deze gif-fanaten een app hebben ontwikkeld waarmee mensen zélf gifjes kunnen maken: Giphy Cam (Android en iPhone, gratis).

Open je Giphy Cam, dan start je selfiecamera automatisch. De camera filmt een kort stukje video, waarvan je binnen een handomdraai een gif maakt. Hoeven niet álle gifs om jou te draaien? Dan smeed je foto’s of video’s uit je galerij om tot gifjes. De app barst van de filters, stickers en tekstmogelijkheden.

Met de iOS-app kun je ook van de Live Foto’s op je iPhone, oftewel foto’s met enkele seconden video eromheen, gifjes maken.


Een gifje gemaakt met Giphy Cam
2. GIF Maker by Momento
GIF Maker by Momento (Android en iPhone, gratis) is enorm gebruiksvriendelijk en daarom razendpopulair. Ondanks zijn eenvoud biedt de app veel functies en mogelijkheden voor de gaafste gifs, zoals muziek, filters, stickers en tekst. Momento werkt supersimpel. Open de foto, voeg effecten of tekst toe en delen maar! Met de app is het ook mogelijk om foto’s snel te pimpen.

De app neemt de foto’s en video’s in je galerij als uitgangspunt om gifs mee te maken. Maar vanzelfsprekend kun je ook gewoon je eigen camera gebruiken als input voor gifjes. Ook Live Foto’s worden ondersteund.

In de gratis versie verschijnt er een klein watermerkje links onderin je gif. Wil je meer? Dan zit er niets anders op dan betalen. De premium versie kost 3,99 euro per maand.Niet alleen gaat daarmee het watermerkje weg, ook heb je onbeperkt toegang tot alle frames, muziek, effecten en stickers.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling