Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

iUsed steunt goede doel project in Nicaragua Vrijwilligersproject Nicaragua

Enkele maanden geleden vroeg Evelyne Dierikx of iUsed een tweedehands laptop wilde doneren voor een vrijwilligersproject in Nicaragua. Het doel van dit project was om arme kinderen in Nicaragua kennis te laten maken met digitale fotocamera's. De camera's waren al geregeld, maar een laptop ontbrak nog. Gelukkig konden wij met de donatie van een tweedehands laptop een bijdrage leveren aan dit mooie project!

Na afloop kregen wij van Evelyne Dierikx een uitgebreid verslag van de weken in Nicaragua:

"Hola!

Wat een ervaring en wat is de tijd snel gegaan! Het ene moment ben je druk met de voorbereidingen bezig voor je vrijwilligerswerk in Nicaragua en het andere moment zit je al weer op het vliegveld te wachten voor de vlucht terug naar Amsterdam. Vier en halve week zijn werkelijk voorbij gevlogen. Wat een reis, wat een ervaring!

Nicaragua is het armste land van Midden-Amerika met enorm hoge werkloosheidcijfers en een grote armoede, een land met een grote kloof tussen arm en rijk, een land waar ik een haat liefde relatie mee heb gekregen. Ga je de toeristenmolen in, dan is het een prachtig land om door te reizen. Vulkaan liefhebbers en Ecco toeristen komen er zeker aan hun trekken en het is een backpackers walhalla. Vier en halve week lang heb ik geprobeerd een balans te vinden van het echte leven daar en de toeristenwereld. Van de enorme armoede tot het 'luxe' toeristen bestaan. Leven en werken in 'gevaarlijke' wijken om te werken met kinderen van hele arme gezinnen die waarschijnlijk een maand kunnen leven van het geld dat ik tijdens het weekend uitgeeft om mij over te geven aan het moois wat het land te bieden had als ik de toerist ging uithangen. Uiteindelijk heb ik hier een balans in kunnen vinden wat een hele opluchting was, want je voelt je toch schuldig.

Voor mijn vertrek had ik digitale camera's verzameld en een fotografieprogramma in elkaar geknutseld om met kinderen te gaan fotograferen. Even iets heel anders in het dagelijkse bestaan. Naar aanleiding van een oproep op Facebook hebben mensen massaal camera's gedoneerd. Twintig stuks in totaal! Echt hartverwarmend! Alleen hoe kun je foto's die de kinderen maken, bekijken en bespreken. Ze beschikken niet over computers, beamers etc. In deze is iUsed Store de reddende engel gebleken en heeft een tweedehands laptop gedoneerd.
En wat was het project leuk en wat een jeugdige enthousiasme! Iets meer dan 100 kinderen hebben gedurende deze weken het fotografieproject gevolgd. Glimlachend van oor tot oor terwijl ze met de camera aan de slag gingen, de één nog enthousiaster dan de ander. Soms was de taalbarrière een beetje lastig, maar gelukkig had ik op allebei de locaties enorm veel hulp gehad van lokale mensen die Engels spraken, want buiten de mensen die werkzaam zijn in het toerisme, zijn er enorm weinig mensen die de Engelse taal machtig zijn.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling