Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Vrolijk Pasen met deze leuke Paas-apps!

Vrolijk Pasen! Eerste en Tweede Paasdag zijn ontzettend leuke feestdagen vol lekkere brunches, veel chocolade, paaseieren zoeken en natuurlijk familiebezoeken. Soms kan Pasen echter ook wat saai zijn als je niet veel te doen hebt. Wij hebben speciaal daarom een aantal leuke Paas-apps op een rijtje gezet zodat jij je de komende dagen niet hoeft te vervelen.

1. Easter Bunny Run Bubbu - AndroidBubba - Apple
Dit vrolijke spel is ideaal voor saaie momenten tijdens Pasen. Ren met het paaskonijn door het uitdagende parcours en zorg ervoor dat de beer je niet te pakken krijgt. Tijdens het parcours verdien je steeds punten. Hoe veel punten weet jij te scoren?

2. Easter Sweeper Bubbu - AndroidBubba - Apple
Met Easter Sweeper heb je voorlopig voldoende puzzelplezier. De game bevat ontzettend veel levels om je beide Paasdagen bezig te houden. Verzamel paashazen, gouden eieren en chocolade wanneer je levels voltooid. om je de Paasdagen bezig te houden.
3. Bubble Blast Easter Bubbu - AndroidBubba - Apple
Bubble Blast Easter is een vrolijke variant op de klassieke game Bubble Shooter en staat zoals de naam al doet vermoeden geheel in het teken van Pasen. Zo schiet je onder andere niet met bellen, maar met gekleurde paaseieren. Hoe meer paaseieren je in één keer laat ontploffen, hoe meer punten je krijgt. Met deze Paas-app kun jij je uren vermaken!

Copyright © 2020 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling