Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apple Pay nu beschikbaar in Nederland: dit moet je weten!

Contactloos betalen met je smartphone? Dat kan nu ook met je iPhone, want ING maakt Apple Pay in Nederland voor haar klanten beschikbaar. Betalen was nog nooit zo makkelijk: wij vertellen je hoe Apple Pay werkt!

Wat is Apple Pay?
wat is apple payApple Pay is de mobiele betalingsdienst van Apple voor zijn mobiele apparaten, zoals je iPhone of de Apple Watch. Het bestaat al even, want het werd in 2014 al geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Het doel van Apple Pay? Dat je overal kunt betalen met je iPhone. Zowel online als offline. Dus niet alleen in de winkel, maar ook in de App Store en webshops. Of bijvoorbeeld in het OV! Met Apple Pay kun je dus overal offline én online betalen.

Apple Pay in Nederland
apple pay in nederlandApple Pay bestaat dus al een tijdje. Toch was het lange tijd nog niet in Nederland te gebruiken. Dit komt omdat Apple de dienst nog niet in Nederland aanbood. Een officiële reden hiervoor is er niet, maar waarschijnlijk kwam dit omdat Apple een te hoog percentage van de betaling als commissie wilde rekenen. Wel konden mensen uit landen waar Apple Pay wél beschikbaar was de dienst al in Nederland gebruiken. Nu zijn ‘wij’ zelf ook dan toch écht aan de beurt. Al is het voor nu nog alleen voor klanten van ING. Waarschijnlijk omdat deze bank (voorlopige) exclusiviteit heeft bedongen.

Hoe stel je Apple Pay in?
apple pay instellenSinds 11 juni 2019 kunnen ING-klanten betalen met Apple Pay. Dit is alleen een kwestie van je betaalpas toevoegen aan de Wallet-app op je iPhone of Apple Watch. Hoe stel je Apple Pay in? Zo!

Open de Mobiel Bankieren app.
Log in.
Druk linksboven op de drie streepjes en druk op ‘Instellingen’.
Druk op ‘Apple Pay.
Selecteer de rekening waarmee je wilt betalen via Apple Pay.
Druk op ‘Zet in Apple Wallet’.
Druk op ‘Ga door’.
Controleer of je naam en IBAN kloppen en druk op Volgende.
Lees de voorwaarden en druk op ‘Akkoord’.
Je ING-rekening is nu toegevoegd aan Apple Pay. Druk op ‘Gereed’ om af te ronden!

Hoe betaal je met Apple Pay?
hoe betaal je met apple payMet Apple Pay betaal je contactloos via de NFC-chip in je iPhone of Apple Watch. NFC staat voor Near Field Communication, een technologie om contactloos op een afstand van maximaal 10 centimeter data uit te wisselen. Zo’n NFC-chip zit bijvoorbeeld ook in je OV-chipkaart, om mee in te checken in het openbaar vervoer.

Betalen met Apple Pay verschilt per telefoon. Het verschil zit ‘m daarbij in de beveiligingsmethode. Heb je de nieuwste generatie iPhone, zoals de iPhone X of XS? Dan kun je met je gezicht betalen via Face ID. Heb je een ouder model, zoals de iPhone 8 met ouderwetse homebutton? Dan gebruik je Touch ID.

Betalen met Apple Pay en Face ID:

Druk twee keer op de knop aan de zijkant van je iPhone
Kijk naar het scherm.
Hou de bovenkant van de telefoon bij de betaalterminal.
Staat er ‘Gereed’? Dan heb je betaalt met Apple Pay!
Betalen met Apple Pay en Touch ID:

Hou de telefoon bij de betaalterminal.
Leg je vinger op de Touch ID-vingerafdruksensor
Staat er ‘Gereed’? Dan heb je betaalt met Apple Pay!
Betalen met Apple Pay op een Apple Watch:

Druk twee keer op de knop van de Apple Watch.
Hou het scherm bij de betaalterminal.
Voel je een tikje van het horloge? Dan is de betaling gelukt!
Betalen met smartphone in opkomst
betalen met smartphoneBetalen met je smartphone? Dat is niet alleen iets dat je nu met de iPhone bij de ING kunt doen. Nee, het is al jaren mogelijk! Met Android-telefoons kun je al langer contactloos betalen en veel Nederlandse banken bieden je hiervoor ook de mogelijkheid. Ook met andere smartwatches kun je contactloos betalen. Het kost ook geen data van je Sim Only internetbundel. Zo hoef je niet eens meer je portemonnee mee te nemen tijdens het doen van je boodschappen!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling