Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Deze 7 leuke telefoon gadgets wil je echt niet missen

We kennen allemaal wel iemand die áltijd met zijn of haar telefoon bezig is. Wellicht betrap je jezelf er ook wel eens op dat je iets te vaak aan je telefoon vastgeplakt zit. Wil jij nóg meer met of juist zonder je telefoon kunnen? Dan zijn deze 7 grappige telefoon gadgets wat voor jou.

1. Bingewatchen 2.0
Kijk jij het liefst de hele dag je favoriete serie en vind je het zelfs vervelend om de deur uit te moeten? Geen paniek! Met de Lazy Neck Smartphone houder hoef je nooit meer je serie te missen. Je draagt hem gewoon 24/7 en gebruikt hem handsfree. Het is ook nog eens een goede oplossing om te gebruiken op de fiets, gezien je sinds 1 juli 2019 niet meer je telefoon op de fiets mag vasthouden. Een perfecte gadget voor de “luie telefoongebruikers”. ?

2. *Say woof*
Kan jij ook maar niet stoppen met selfies maken met je hond? Begrijpelijk hoor, alleen zijn honden altijd overal en nergens en snel afgeleid door iets anders. Wil je ervoor zorgen dat er echt een leuke foto tussen zit? Deze gadget helpt je er een handje mee. Want waar hebben honden wél altijd aandacht voor? Juist ja, een bal. Met deze selfie stick heb je straks honderden leuke foto’s met je hond.

3. Typen was nog nooit zo makkelijk
Raken jouw vingers ook vermoeid van het vele typen op je kleine toetsenbordje van je telefoon? Met dit lasertoetsenbord is dat gelukkig verleden tijd. Het kleine apparaatje projecteert op vlakke ondergronden en heeft een QWERTY-toetsenbord. Daarnaast is het ook nog eens een powerbank. Twee in één dus, hoe handig.

4. In de spotlights
Zing jij ook altijd de sterren van de hemel? Oke, misschien dénk je dat en klink je eerder als een krijsende kat.. Maar dan is alsnog deze telefoon gadget een leuke aanwinst voor jou. Vanaf nu maak je namelijk van je slaapkamer, kantoor of kantine een karaokeclub met de Mini karaoke microfoon. Laat maar horen wat je in huis hebt!

5. Je eigen mini-televisie
Heb jij geen tv in je slaapkamer, of zou je ook wel eens tijdens het koken je favoriete serie willen kijken? Dat kan! Met dit vergroot scherm kun jij altijd en overal “tv” kijken. Je schuift alleen je telefoon in het apparaat en voilà, jij hebt nooit meer een televisie nodig.

6. Game, set, match!
Ben jij naast telefoonverslaafd ook gameverslaafd? ? Dan is dit hoesje perfect voor jou! Dit hoesje ziet er niet alleen uit als een retro Game Boy, je kunt er ook écht spelletjes op spelen. Er staan maar liefst 26 spelletjes op met 99 levels. Waar je dus ook bent, een spelletje spelen kan altijd. Dit hoesje is beschikbaar voor de iPhone 6, 7 & 8.

7. Achter slot en grendel
Maar laten we eerlijk wezen: soms is het ook wel eens heel erg fijn om even niet met je telefoon bezig te zijn. Vooral als je samen met vrienden bent en niet afgeleid wil worden door je telefoon. Het blijkt zelfs dat 9 van de 10 mensen het vervelend vindt als gezelschap op de telefoon bezig is tijdens het eten. Met de Smartphones Jail berg je de telefoons op en kan níemand bij de telefoons komen. Behalve dan de persoon met de sleutel.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling