Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De vijf beste Android One-telefoons

Ze zijn supersnel, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding én ze krijgen gegarandeerd twee jaar lang software-updates. Ja, Android One-telefoons zijn absoluut de moeite waard. Wij zochten uit wat de vijf beste Android One-smartphones van dit moment zijn!

Wat is Android One?
wat is het android one keurmerk simyoAndroid One is een keurmerk van Google voor Android-smartphones. Met dit keurmerk weet je zeker dat de telefoon twee jaar lang de nieuwste Android-software krijgt en dat de telefoon drie jaar beveiligingsupdates krijgt. Een smartphone met het Android One-keurmerk gebruikt de originele Android-software en de hardware voldoet aan door Google gestelde eisen. Die eisen zijn elk jaar strenger en daarmee worden Android One-telefoons elk jaar sneller en beter. Daarom vernieuwen we dit blog elk jaar.

Het grote voordeel van Android One-telefoons is dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Daarmee zijn de smartphones met zo’n keurmerk erg interessant als je een Sim Only abonnement hebt en je een nieuwe telefoon voor bij je abonnement zoekt. Met Android One weet je zeker dat je telefoon snel en goed beveiligd is.

De vijf beste Android One-telefoons
Inmiddels zijn er in Nederland al aardig wat telefoons met het Android One-keurmerk verkrijgbaar. Wij zetten de vijf beste in willekeurige volgorde voor je op een rij.

Nokia 7.1: mooi, snel en zonder fratsen
beste android one telefoons nokia 7.1Nokia is een echte Android One-specialist en dat bewijst de fabrikant nog maar eens met de Nokia 7.1. Dit toestel kwam in oktober 2018 uit en hiermee doet de fabrikant nét dat stapje extra dat een telefoon de moeite waard maakt om te kopen. Niet alleen heeft de Nokia 7.1 Android One, hij heeft ook andere voordelen.

Zo is de telefoon gemaakt van aluminium en glas, waardoor hij luxe oogt én aanvoelt. Het 5,84 inch scherm is omringd door dunne randen en heeft een Full HD+-resolutie van 2280×1080 pixels. De zuinige, maar krachtige Snapdragon 636-processor zorgt met 1,8 GHz kloksnelheid dat apps snel opstarten en soepel werken. Hij heeft 3 GB werkgeheugen om snel te schakelen tussen apps en 32 GB uitbreidbaar geheugen. Kosten? 198 euro. Krenten in de pap zijn de twee camera’s aan de achterkant die foto’s in 12 en 5 megapixel schieten en de 8-megapixelcamera aan de voorkant.

GSMinfo.nl is te spreken over dit toestel: “Het is een behoorlijk compleet toestel dat nergens echt fouten maakt”, schrijft de site in een review. “De Nokia maakt prima foto’s, heeft geen exorbitante prijs en de batterijduur is acceptabel. Dat wat het meeste opvalt is de software. Of beter gezegd, het gebrek eraan. Geen rigoureuze ingrepen in de gebruikersinterface. De Nokia 7.1 is lekker sober en bevalt enorm.”

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 7.1:

5,84 inch IPS LCD HDR Full HD+-display
1,8 GHz-octacoreprocessor
3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag
Dubbele camera met 12 en 5 megapixel
3060 mAh-batterij
Motorola One: lage prijs, hoge snelheid
beste android one telefoons motorola oneEen andere fabrikant die wel raad weet met Android One is Motorola. Jaarlijks komen er niet alleen veel Nokia’s uit met dit keurmerk, maar ook veel Motorola’s. En eentje die nu opvalt is de Motorola One, die sinds oktober 2018 verkrijgbaar is. Kosten: 188 euro. En daar krijg je héél wat voor terug.

Hij heeft een modern uiterlijk met dunne schermranden. Het scherm heeft een formaat van 5,9 inch met een niet al te hoge HD+-resolutie van 1520×720 pixels. Maar eerlijk is eerlijk: de lage prijs moet natuurlijk ergens vandaan komen. Andere hardware is een stuk indrukwekkender. Zo heeft het toestel een krachtige Snapdragon 625-processor die 2 GHz klokt waardoor apps snel opstarten, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Foto’s maak je in 13 en 2 megapixel en selfies schiet je in 8 megapixel. Verrassend compleet!

Android Planet zegt er in zijn review het volgende over. “De Motorola One is een fraai toestel dat zich onderscheidt door het nette, handzame design en bovenal de snelle updates dankzij het Android One-programma. Daarnaast kan je een prima accuduur en camera verwachten. Ook fijn is dat er een krachtige adapter wordt meegeleverd, waardoor je altijd kunt snelladen.”

De belangrijkste eigenschappen van de Motorola One:

5,9 inch IPS LCD HD+-display
2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag
Dubbele camera met 12 en 2 megapixel
3000 mAh-batterij
BQ Aquaris X2: Spaanse charme
beste android one telefoons bq aquaris x2Tijd voor een nieuwe naam, want het mooie aan Android One is dat ook onbekende fabrikanten in de spotlight komen te staan. . En dus kan het dat het Spaanse BQ een topper aflevert, de BQ Aquaris X2, gelanceerd in juni 2018. Kosten? 299 euro.

Dit krijg je ervoor: een 5,65 inch Full HD+-display met zeer dunne schermranden. Hij heeft dezelfde processor als de Nokia 7.1 en beschikt over 3 GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen van 32 GB is uitbreidbaar en ook dit toestel heeft een dubbele camera. Deze schiet foto’s in 12 en 5 megapixel. De selfiecamera schiet, net als de Nokia 7.1 en Motorola One, foto’s in 8 megapixel.

De Consumentenbond geeft ‘m een 7,1 en vindt dat de telefoon een paar voordelen heeft, zoals: een zeer goed scherm, zeer goede bescherming tegen schade, flitser voor de selfiecamera en de voorwaarden en privacybeleid worden zeer goed verstrekt.

De belangrijkste eigenschappen van de BQ Aquaris X2:

5,65 inch IPS LCD Full HD+-display
1,8 GHz-octacoreprocessor
3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag
Dubbele camera met 12 en 5 megapixel
3100 mAh-batterij
LG G7 Fit: betaalbare krachtpatser
beste android one telefoons lg g7 fitIn november bracht LG een broer van zijn toptelefoon de G7 uit: de LG G7 Fit. Hij is verkrijgbaar voor 178 euro en daarmee is het een van de betaalbaarste Android One-telefoons. Wat krijg je zoal voor dit bedrag?

In ieder geval een fantastisch scherm. Deze is niet alleen lekker groot (6,1 inch), maar heeft een hoge Quad HD+-resolutie van 3120×1440 pixels. Hierdoor zijn de video’s die je kijkt extra scherp. De telefoon heeft de Snapdragon 821-processor die 2,15 GHz klokt. Deze chipset werd in 2017 veel dure, high-end toestellen gebruikt. Ook aan werkgeheugen geen gebrek, 4 GB, en je hebt 32 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Hij heeft een 16-megapixelcamera aan de achterkant en eentje van 8 aan de voorkant. Extra voordeel: het militaire MIL-STD-810G-keurmerk dat een zekere mate van valbestendigheid garandeert.

Android World vindt het volgende van de LG G7 Fit: “De LG G7 Fit is zeker een mooi toestel voor de prijs die je betaalt. Het design heeft een premium uiterlijk, maar het glas maakt het toestel wel spekglad. Het scherm is haarscherp en het geluid is prachtig dankzij Quad DAC en DTS X 3D Surround. De camera maakt mooie foto’s bij goede lichtomstandigheden en de integratie van AI Cam en Google Lens zijn mooie uitbreidingen. Hierdoor stoort het niet dat het maar een enkele camera is.”

Nokia 4.2: Budgettopper
beste android one telefoons nokia 4.2Nóg zo’n goedkope Android One-telefoon? Dat is de Nokia 4.2, die 181 euro kost en sinds mei verkrijgbaar is. Ondanks zijn dunne schermranden is de telefoon een slagje kleiner, want het scherm is 5,71 inch groot. Hierdoor is deze telefoon misschien net wat makkelijker te bedienen.

De Nokia 4.2 heeft goede midrange specificaties. De Snapdragon 439-processor heeft een hoge kloksnelheid van 2 GHz. Goed om te weten: twee van de acht kernen halen die kloksnelheid. De andere zes klokken 1,45 GHz en zorgen dat je telefoon zuinig is. Hij heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag. Vergelijkbare specificaties met andere Android One-telefoons dus. Het mag daarom geen verrassing heten dat ook dit toestel een dubbele camera heeft. En die schiet foto’s in 13 en 2 megapixel. Selfies schiet je in 8 megapixel.

De Nokia 4.2 is pas net uit in Nederland, daarom zijn er nog geen uitgebreide reviews van dit toestel.

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 4.2:

5,71 inch IPS LCD HD+-display
2 GHz-octacoreprocessor
3 GB werkgeheugen met 32 GB opslag
Dubbele camera met 13 en 2 megapixel
3000 mAh-batterij
overzicht beste android one telefoons

De drie beste Android One-telefoons van de vorige keer
Hieronder zie je wat de beste drie Android One-telefoons van de vorige keer zijn. Deze zijn, ook een jaar later, nog altijd het overwegen waard. De prijzen zijn opnieuw gecheckt.

Nokia 7 Plus: Snel én een enorme batterij
Android One smartphone Nokia 7 Plus sim only simyoDe Nokia 7 Plus kwam begin 2018 uit. Hij kost ongeveer 279 euro en daarmee is het niet een super betaalbare smartphone. Toch is hij zijn geld meer dan waard. Hij heeft een modern uiterlijk met erg dunne schermranden. Daardoor is het scherm met 6 inch lekker groot. Dit display heeft een Full HD-resolutie, zodat je in hoge kwaliteit video’s kijkt.

Wat de smartphone zo goed maakt is de combinatie van de uitstekende hardware en het Android One-keurmerk. De Nokia 7 Plus heeft de Snapdragon 660-processor, een zuinige maar krachtige processor met een kloksnelheid van 2,2 GHz waardoor je apps snel opstarten. Ook heeft de telefoon maar liefst 4 GB werkgeheugen en ontzettend veel opslaggeheugen: 64 GB.

Experts zijn lovend over de Nokia 7 Plus, waaronder ook Tweakers: “Vooral als je een praktische no-nonsense smartphone zoekt met een groot scherm, een redelijk goede camera met optische zoom en alles aan boord om de komende jaren goed mee te kunnen, kunnen we je de Nokia 7 Plus aanraden”, aldus deze site in zijn review.

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 7 Plus:

6-inch IPS LCD Full HD-breedbeeldscherm
2,2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen
Dubbele 12-megapixelcamera en 16-megapixel selfiecamera
Grote 3800 mAh-batterij
HTC U11 Life: HTC kan het nog steeds
Android One smartphone HTC U11 Life sim only simyoJa, de hoogtijdagen van HTC zijn alláng voorbij. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de Taiwanese fabrikant het maken van smartphones is verleerd. In tegendeel: met de U11 Life levert HTC een topper af. Hij is te koop vanaf 199 euro en is sinds eind 2017 verkrijgbaar. Het ontwerp is niet zo bijzonder, maar de glanzende achterkant is wél elegant.

De telefoon gebruikt dezelfde processor als de Moto X4 en heeft ook 4 GB werkgeheugen. Zowel aan de voor- als achterkant zit een 16-megapixelcamera waarmee je mooie foto’s maakt. De batterij is met 2600 mAh wel wat aan de kleine kant. Het grote voordeel is het heldere Full HD-scherm, dat goede beoordelingen krijgt.

Android World is te spreken over de HTC U11 Life. “HTC heeft bij de U11 life de focus volledig op de software gelegd met Android One, schrijft de site in zijn review van het toestel. “Dit een goede keuze geweest, aangezien het toestel soepel en snel is om te gebruiken, en dit in de toekomst ook zo zal blijven. Daarnaast krijgt het toestel in totaal drie jaar lang beveiligingsupdates, waardoor de U11 life een toekomstbestendig toestel is.”

De belangrijkste eigenschappen van de HTC U11 Life:

Stof- en waterdicht ontwerp
5,2-inch IPS LCD Full HD-scherm
2,2 GHz-octacoreprocessor
Twee 16-megapixelcamera’s
Vingerafdruksensor
Xiaomi Mi A1: Chinese topper met optimale prijs-kwaliteit
Android One smartphone Xiaomi Mi A1 sim only simyoNaast General Mobile staat er nog een verrassende naam in dit Android One-lijstje: Xiaomi! Deze Chinese fabrikant is enorm aan het groeien. Het bedrijf bestaat pas sinds 2011, maar is in China nu al een van de grootste telefoonfabrikanten. Het merk is nog altijd vooral in Azië actief, maar dankzij het Android One-project van Google is Xiaomi nu ook in Nederland actief.

Dit doet het met de Mi A1. Deze telefoon kwam in september 2017 uit en is met een prijs van zo’n 169 euro heel betaalbaar. Misschien is het zelfs de telefoon met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan de Snapdragon 625-processor zich meten met de chipset in de HTC. Daarnaast heeft de telefoon 4 GB werkgeheugen en zit er standaard 64 GB opslag in het toestel: verrassend compleet!

All About Phones is erg te spreken over het toestel. “De Xiaomi Mi A1 combineert eigenlijk het beste van twee werelden”, aldus de site. “Kwalitatief goede hardware voor een lage prijs zoals we dat uit China kennen, en fijne schone Androidsoftware zoals die in Europa populair is. Dat maakt deze Mi A1 een prima budgetkeuze. Hij is snel, heeft een goede batterij en erg fijne software.”

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Mi A1:

5,5-inch IPS LCD Full HD-scherm
2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen
64 GB opslagcapaciteit
3080 mAh-batterij
Meer mooie Android One telefoons op komst
betaalbare android one telefoons op komst simyoElk jaar komen er steeds meer Android One-smartphones uit. Daarom zullen we dit blog regelmatig updaten, net zoals we dat met ons blog over goedkope telefoons van minder dan 250 euro doen.

Op welke Android One-telefoon richt jij je pijlen?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling