Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

The Implant Files: wat is er gebeurd sinds november?

Wat is er gebeurd sinds de uitzending van Radar over implantaten, The Implant Files? Op maandag 19 augustus en 26 augustus om 20:30 uur op NPO 1 praten we je bij over de ontwikkelingen. Wil je nog even rustig bekijken wat we in november uitzonden? Kijk dan de video boven dit bericht.

Wat is er sinds de uitzending in november gebeurd? Dat zie je in The Implant Files: de resultaten, op 19 en 26 augustus 2019 om 20:30 uur bij NPO 1. Wil je een overzicht lezen met de ontwikkelingen en de eerste uitzending terugkijken? Ga naar: The Implant Files: de resultaten I.

De Implant Files is een internationaal onderzoek naar implantaten, op initiatief van Radar en dagblad Trouw. Journalisten uit landen over de hele wereld deden onderzoek naar medische implantaten en hulpmiddelen. De resultaten zijn schokkend: het toezicht op implantaten faalt, en de patiënt is de dupe.

In november lieten we zien dat je geen informatie krijgt over de veiligheid en de kwaliteit van je implantaat. Uit The Implant Files blijkt dat medische hulpmiddelen, die als 'veilig' op de markt zijn gebracht, in de afgelopen tien jaar kunnen worden gekoppeld aan 1,7 miljoen gevallen van letsel en bijna 83.000 doden. Artsen en fabrikanten rapporteren vaak bijwerkingen niet en als ze het wel doen is de informatie niet te controleren of niet compleet.

Patiënten met pacemakers en siliconen borstimplantaten kwamen in november aan het woord. Zo vertelt Jacqueline over dat er siliconen in haar benen werden aangetroffen. Het gevolg: haar been moest worden geamputeerd. Hoe gaat het nu, 9 maanden later, met haar?

Via uitzendingen van Radar op tv en radio, en via de website, hielden we je al op de hoogte van de ontwikkelingen. Wil je dat nog eens terugluisteren -kijken of -lezen?

Hier vind je radio- en tv-uitzendingen en uitlegvideo's over de Implant Files;
Hier lees, kijk en luister je wat er gebeurd is op het gebied van implantaten sinds de uitzending in november.
Het resultaat van The Implant Files: een wereldwijde database, met informatie over implantaten
En, heb jij een implantaat, en ben je bezorgd na de aandacht van Radar over dit onderwerp? The Implant Files heeft geleid tot een wereldwijde database. De data zijn bij elkaar gebracht door 252 wereldwijd samenwerkende onderzoeksjouralisten uit 36 landen. Zij hebben een jaar lang naar informatie gezocht, en wisten via publieke bronnen, maar ook door gebruik te maken van 'freedom of information requests', informatie boven water weten te halen. Misschien staat jouw implantaat ook vermeld in het bestand. Lees hoe je de wereldwijde database doorzoekt.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling