Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Technologische ontwikkelingen i.c.m. laptops en computers

De wereld van de technologische ontwikkelingen is in een razendsnel tempo aan het groeien. Zo ook op het gebied van computer en laptops. Een medewerker van PCservice.nl heeft onderzoek gedaan naar de ontwikkelen op deze gebieden en hieronder zullen deze worden toegelicht. Wij hopen u zo goed mogelijk te informeren, zodat u een duidelijk beeld heeft bij de eventuele aanschaf van een computer of laptop. Ook zullen wij enige technologische ontwikkelingen voor u vermelden, zodat u hier ook een duidelijk beeld bij krijgt.

Computer ontwikkelingen
Bij de ontwikkelingen van computers moet u vooral denken aan het niet meer gebruiken van de welbekende computerkast. Tegenwoordig worden deze kasten verwerkt in het beeldscherm, welke ook van een prima formaat is. Omdat de computer op een vaste plek staat is het niet geheel onhandig dat het scherm groot is.

Trends voor laptops
Op het gebied van ontwikkelingen voor laptops zijn er de laatste jaren vele sprongen gemaakt. Zowel aan het uiterlijk, maar ook zeker aan de software en capaciteit van de laptops. Zo hebben de meeste laptops tegenwoordig een werkgeheugen van zo'n 2 à 4 gigabyte en is het standaard geheugen zo'n 8 gigabyte tegenwoordig.

Het uiterlijk van de laptops is ook sterk veranderd. Zo zijn de laptops tegenwoordig flinterdun en makkelijk mee te nemen. Ook wegen de laptops "niks" meer. Dit komt door het gebruik van lichte materialen zoals carbon en andere lichte varianten. Voorheen ging het om de functionaliteit van de laptop, maar tegenwoordig is het uiterlijk ook een belangrijke zaak. Laptop online kopen bij Yorcom is ook een uitstekende keuze.

Technologische ontwikkelingen
Het is hedendaags steeds makkelijker om veel software in een kleine ruimte te verwerken. Zo zijn er kleine laptops of computers, waarvan u zou denken waar blijft alle informatie. Er is echter maar een kleine chip nodig om dit op te lossen. Hierdoor kunnen de ontwerpers steeds meer functies aan een laptop of computer toevoegen.

In 2014 is het eindelijk begonnen. De ontwikkeling van de zogenaamde supercomputer. Dit is een computer die zeer complexe rekenproblemen kan oplossen en mogelijk kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van medicijnen. Dit wordt gedaan door een aantal instanties, van IT'ers tot hoogleraren. Dit project zal een aantal jaar in beslag gaan nemen, omdat het een zeer complexe situatie bevat.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling