Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

aanleg glasvezel in buitengebied

In het najaar van 2018 werd er in Friesland reclame gemaakt door Kabel Noord voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied.
Ik was allang blij, want heb talloze klachten over de KPN en wil ook graag snel internet, dus heb ik mij hiervoor aangemeld.
In het voorjaar 2019 zou men in Opsterland van start gaan, in juni kreeg ik bericht dat over enkele dagen de graafwerkzaamheden in mijn straat zouden beginnen. Dit werd begin september. Mijn buren hoeven allemaal (nog) geen glasvezel, dus ik voelde mij schuldig toen er vlak voor de entree van mijn overbuurman een enorme ravage werd aangericht en hij zijn erf niet meer zonder gevaar op kon.
Na een door mij ingediende klacht hebben zij de schade snel hersteld. Nu gebeurd er weer dagen niets, behalve dat er gisteren een paar Polen (die geen woord Nederlands spreken) onaangekondigd door mijn tuin struinden om te kijken waar de kabel naar toe moet.
Daarna waren ze weer weg en waarschijnlijk gebeurd er nu weer weken niets. Wat ik mij afvraag: zou ik er, als het te lang duurt, nog van af kunnen zien, ook al hebben ze dan de kabels gelegd? En hoe zit het met mijn buren? Voor hen zijn de aansluitkosten waarschijnlijk een stuk lager, als straks de kabels al voor hun deur liggen.

Copyright © 2019 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling