Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

5 Handige iPhone tips

Heb je een iPhone, maar weet je niet zeker of je hem wel optimaal gebruikt? Deze 5 handige iPhone tips zijn geschikt voor zowel oudere als nieuwere iPhone toestellen. Wij zijn er zeker van dat er ook voor jou wat bruikbare tips tussen zitten, waar je het bestaan nog niet van af wist. Ze zullen het gebruik van je iPhone gegarandeerd optimaliseren!

1. Apple Music
"Hoe heet dat nummer ook alweer? Je weet wel, het gaat zo…" We hebben er allemaal wel eens last van. Je wil een nummer luisteren, maar je weet even niet meer hoe de artiest of het nummer heet. Als je nou wel een stukje van de liedtekst weet, heb je geluk. Je kunt nu namelijk ook een gedeelte van een lied intypen in de Apple Music zoekbalk, en het nummer verschijnt vanzelf. Uiteindelijk zullen we Apple Music steeds meer gaan gebruiken, aangezien iTunes binnenkort gaat verdwijnen.

2. Gepersonaliseerde alerts van Apple
'Custom text alerts' bestaan al een langere tijd, maar niet veel mensen weten van het bestaan van deze functie. Door deze in te stellen kun je, zoals de naam het eigenlijk al zegt, gepersonaliseerde meldingen creeëren. Zo weet je altijd wie je een berichtje stuurt, zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken. Het is mogelijk om het geluid van je meldingen zo in te stellen, dat je precies weet wie je belt of appt. Zelfs de trilfunctie kun je personaliseren voor al je contacten. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je telefoon drie keer kort trilt als de ene persoon je een berichtje stuurt, en een ander patroon instellen voor iemand anders. Dat zijn nog eens handige iPhone tips!

3. Zaklamp app
Ook het volgende probleem zal je wel bekend voorkomen: je loopt de kamer binnen en je bent vergeten waar je je telefoon hebt gelegd. Het is bijna alsof je een Sims character bent en je bestuurder zojuist een actie heeft geannuleerd. In het verleden zouden we onze telefoon wellicht hebben gebeld om hem te vinden. Dit werkt echter alleen als je geluid of trilfunctie aanstaat, en er iemand in de buurt is met een andere telefoon. Daar heeft Apple nu iets op bedacht! Sinds kort kun je Siri de opdracht geven om je zaklamp aan te zetten, zonder dat je je telefoon vast hebt. Dit maakt het vinden van je telefoon een stuk gemakkelijker. Ben je wel eens vaker iets kwijt? Phone House helpt je met deze tips.

4. Apple Photos
Ben je op zoek naar een foto die je een tijd terug gemaakt hebt, maar heb je geen zin om je hele camera album door te spitten? Je kunt nu gebruik maken van de zoekfunctie in de Photo app op je iPhone. Wil je bijvoorbeeld die ene foto van een drukke weg in Chicago? Of dat ene prachtige plaatje wat je geschoten had van een gele bloem? Je kunt die twee termen dan in de zoekbalk intypen, en je iPhone laat je vervolgens alleen je afbeeldingen zien met die twee kenmerken. Zo hoef je niet zo lang te zoeken, en heb je razendsnel snel de juiste foto gevonden.

5. Apple Rekenmachine
In de iPhone calculator kun je nu 'terug swipen' om je laatste actie ongedaan te maken. Soms ben je halverwege een som, en typ je een bijvoorbeeld een 6 in plaats van een 5. Normaal gesproken zou je dan opnieuw moeten beginnen, wat natuurlijk zonde van je tijd is. Door de nieuwe iPhone update kun nu op het getal naar links swipen. Hierdoor doe je een stap terug in je rekensom en invoer. Zo hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen met je rekensom!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling