Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

iOS13: De voordelen op een rijtje

Onlangs lanceerde Apple tijdens hun Keynote een update naar het nieuwe besturingssysteem iOS13. Deze update bevat een aantal handige verbeteringen en wijzigingen, waar je als Apple gebruiker veel plezier van gaat hebben. Wij hebben voor jou de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

Donkere modus
Bij veel apps is het al mogelijk om een ‘donkere modus’ te selecteren, maar Apple heeft dit nu met iOS13 bij het gehele interface geïntegreerd. Wat houdt dit in? Wanneer het buiten donker wordt, verandert de interface van je iPhone nu automatisch mee. De achtergrond van je scherm wordt donkerder, alle systeem apps veranderen mee, en zelfs een aantal apps van andere ontwikkelaars veranderen met deze functie automatisch mee naar een donkere versie. Uiteraard is het mogelijk om deze functie handmatig aan en uit te zetten, mocht je het niet altijd willen gebruiken.

Slimmer opladen
Wat houdt deze functie precies in? Het zorgt ervoor dat de batterij ’s nachts niet helemaal oplaadt. Het houdt rekening met het ritme van de gebruiker, en leert hier van. Voordat ’s ochtends je alarm afgaat laadt de batterij het laatste beetje snel bij. Het is namelijk niet goed voor batterijen om aan de lader te blijven liggen wanneer ze 100% hebben bereikt. Nu heeft Apple daar dus een slimme oplossing voor bedacht. Deze optie zit in de batterij-instellingen, onder ‘Batterijconditie’. Hierdoor zal je batterij een stuk minder snel slijten.

Memoji
Je kent ze vast wel, die grappige stickers van je eigen gezicht die je met iMessage kunt versturen. Deze emoticons kun je geheel naar je eigen voorkeur vormgeven. In de Memoji app beweegt dit poppetje mee met jouw gezichtsuitdrukkingen en kun je er zelfs video’s mee maken. Met de nieuwe iOS13 update kun je de gepersonaliseerde emoticons nu ook via andere apps versturen, als sticker. Je vindt ze uiteraard onder het emoji-toetsenbord.

Mute onbekende bellers
Voorheen was het mogelijk om je Iphone op ‘Do not disturb’ te zetten. Dit zorgde ervoor dat alleen de telefoontjes van je Favorieten nog te horen waren. Echter betekende dit ook dat andere meldingen die je misschien wél nodig had niet binnen kwamen. Daar heeft Apple met het iOS13 systeem iets op bedacht. Je kunt nu de functie ‘Houd onbekende beller stil’ selecteren. het iOS13 systeem kijkt of het telefoonnummer niet toevallig een keer in een e-mail voorbij is gekomen. In dat geval gaat de telefoon wel gewoon over.

Carplay
CarPlay is het systeem van Apple voor Iphone gebruikers, zodat ze in de auto ofwel tijdens het rijden gebruik kunnen maken van hun smartphone. Het programma wordt automatisch geactiveerd wanneer je je iPhone koppelt aan het systeem in je auto. CarPlay is met iOS13 behoorlijk veranderd. Zo kun je nu meerdere apps tegelijkertijd bedienen en bekijken. Je hebt nu dus alles overzichtelijk op je dashboard bij elkaar staan. Dit is een stuk veiliger dan de oude versie van CarPlay, want op deze manier hoef je niet steeds tussen schermen te switchen (denk bijvoorbeeld aan je navigatie en muziek) en houd je meer tijd over om op de weg te letten.

Langdurig muziek luisteren
De gezondheid-app van Apple wordt steeds uitgebreider. Met de nieuwe iOS13 update houdt de gezondheid-app namelijk een oogje in het zeil voor je gehoor. Luister je te lang naar muziek, of staat het volume te hard? Dan zal je telefoon je voortaan een waarschuwingsmelding geven. De functie werkt vooralsnog alleen met Apple Earpods, AirPods of Beats.

Heb jij iOS13 al geïnstalleerd, en wat vind jij de fijnste update? Laat het ons weten in de comments onder deze blog! Ben je benieuwd naar alle ontwikkelingen omtrent de nieuwe iPhone11? Kijk dan hier. Voor de 5 handigste iPhone tips kijk je hier.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling