Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Gemeente Maffia

Ik en mijn vader gaan naar de gemeente om te vragen of hij achter zijn huis een Duivenhok mag plaatsten. mijn vader is zwaar overspannen en depressief dus eigelijk ernstig ziek.
Dus wij zijn bij de gemeente naar de juiste balie doorverwezen van bouw en woning toezicht
en leggen de situatie uit..
de vrouw achter de balie kon met ons meekijken op een computerscherm en vertelden dat we maar 1 vierkante meter nog mochten bebouwen achter het huis..
maar als we van de overkapping 11 meter vanaf zouden halen dan mochten wij een een hok van 12 vierkante meter plaatsen vergunningsvrij!!.. van het afbreken van de overkapping mochten wij volgens haar 2 jaar over doen.. wij hebben deze direct afgebroken..
dus wij hebben hier nog duidelijk gevraagd of wij hier een vergunning voor nodig is..
nee dat was niet nodig.. de vrouw vertelde ons als de buren wat er over zeggen dan maak ik wel gehakt van ze.. maar we moesten de buren wel er over inlichten.. en dat hebben we gedaan. Deze hadden in eerste instantie daar geen moeite mee.. tot dat het duivenhok er neer werdt gezet

de buren zijn naar de gemeente gegaan en hebben geklaagd ze dachten dat er een duiventil kwam te staan maar geen duivenhok.. hier zit wel een verschil in.. maar dit is wel duidelijk vertelt..

afijn mijn vader krijgt een dwangsom van de gemeente via een jurist opgelegd van 1500 euro per maand omdat hij daar illegaal een duivenhok had neergezet. Terwijl dit heel duidelijk gevraagd is tot 2x toe

Dus ik heb een brief naar de gemeente toegestuurd voor een gesprek..en die hebben we ook gehad en op zich was dat we een fijn gesprek met de wethouder. nu hebben ze in een brief ook toegegeven dat de vrouw die ons heeft ingelicht .. eigelijk niet op die plek had mogen zitten en ook niet bevoegd was om dit soort uitspaken te doen.. maar ja.. dit is wel gebeurd en wij hebben daar naar gehandeld.

Nu hebben wij niks fout gedaan en eigelijk gewoon meteen gedaan wat ze ons verteld hebben
mag de gemeente dan zomaar zeggen.. je kan het weer gaan afbreken. En je dwangsommen opleggen. Terwijl ze de fout toegeven dat zij een fout hebben gemaakt om daar achter de balie iemand te plaatsten die niet bevoegd is?!

nu hebben wij ongelofelijke kosten gemaakt voor het afbreken en verplaatsen en het bouwen van een duivenhok.. kan dit zomaar ?!

En dit is de korte versie.. mijn vader is op dat moment helemaal ingestort. Terwijl hij net zo lekker in zijn vel zat maar door het gekloot door de gemeente stortte zijn wereld weer in
het gaat nu wat beter weer met mijn vader .

maar... ik vind het maffia praktijken en het verhaal houd nog niet op.

tegenwoordig heb je bij de gemeente gewoon meteen met een jurist te maken..

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling