Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Stem op Radar voor Website van het Jaar!

Vier jaar op rij viel Radar in de prijzen bij de Website van het Jaar-verkiezing. Dit danken wij aan de waardering die jullie, sitebezoekers, ons gaven door veel en positief te stemmen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Dit jaar is ons consumentenplatform weer genomineerd. Vind jij Radar opnieuw vijf sterren waard?

Jullie feedback, jullie deelname aan discussies en vragenlijsten en de ervaringen die jullie met de redactie delen, maken het voor ons mogelijk om zaken aan het licht te brengen, en om op te komen voor jouw rechten als consument. Het zou een enorme eer zijn als Radar ook dit jaar wordt verkozen tot Website van het Jaar. Dat lukt alleen niet zonder jouw stem:

Ga naar de verkiezingswebsite en geef Radar vijf sterren!

Hoe werkt de verkiezing?
De winnaar van de Website van het Jaar-verkiezing wordt bepaald op basis van publieksstemmen. Radar is samen met elf andere websites genomineerd in de categorie 'Media'. In totaal zijn er 37 verschillende categorieën.

In elke categorie zijn twee prijzen te verdelen: de website die de meeste stemmen krijgt, wint de Populairste Website-award. De Beste Website wordt uitgedeeld aan de website die gemiddeld de hoogste kwaliteitsscores krijgt.

Bij het stemmen kun je ook een oordeel uitbrengen over de inhoud, vormgeving en navigatie. Op basis van deze scores wordt de beste website uitgekozen. Vergeet niet om na het stemmen je stem te bevestigen via de link in je mail. Stemmen kan nog tot en met donderdag 24 oktober.

We blijven verbeteren
In de afgelopen jaren hebben we al meerdere keren een prijs binnengehaald: In 2015, '16, '17 en '18 wonnen we de prijs voor populairste mediawebsite, in 2017 en '18 waren we ook de beste mediawebsite en in 2017 werden we zelfs uitgeroepen tot algemene Website van het Jaar! Ondertussen zitten wij natuurlijk niet stil. Wij blijven constant werken aan de website waar jij terecht kunt voor al je problemen, hulp en informatie voor jouw consumentenkwesties, dus we hopen ook dit jaar weer op je steun te kunnen rekenen.

Copyright © 2019 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling