Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Eerste indruk: Disney+ is mooie aanvulling op bestaande videodiensten

De gloednieuwe streamingdienst Disney+ is tot november exclusief en gratis in Nederland te gebruiken als testversie. We probeerden de dienst alvast een tijdje uit.

Met bestaande streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en NPO Start lijkt het voor nieuwe diensten wellicht lastig om daar nog tussen te komen. Maar Disney heeft een groot voordeel: een bekend aanbod met populaire titels. Daarmee maakt het bedrijf een goede kans.

Wat kun je op Disney+ bekijken?
De afgelopen (bijna) honderd jaar heeft Disney veel klassieke animatiefilms uitgebracht waarmee generaties mensen zijn opgegroeid. Van Mickey Mouse en Sneeuwwitje tot De Leeuwenkoning en Frozen.

Deze films staan allemaal op Disney+ en waarschijnlijk zijn ze in de toekomst op geen andere streamingdienst meer te bekijken. Naast films en series uit de stal van Disney+ is ook alles van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic op de dienst te vinden.

Daarmee heeft Disney in één klap een groot aanbod in handen met bekende en populaire titels. Vanuit nostalgische overwegingen bewijst de dienst zich direct, daarnaast werkt Disney nog aan nieuwe, exclusieve series en films die later zullen verschijnen.

Is het een overzichtelijke dienst?
Iedereen die wel eens een videodienst heeft gebruikt, zal snel gewend zijn aan Disney+. In horizontale rijen op de voorpagina worden aanbevelingen en populaire films en series getoond in verschillende categorieën.

Helemaal bovenin de app kun je met een druk op de knop wisselen tussen het aanbod van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Dat maakt het vinden van video's iets simpeler.

Via de zoekfunctie zijn meer filmcollecties te vinden, zoals 'Prinsessen' of 'The Muppets'. Daarnaast is het volledige film- en serieaanbod te bekijken. Dat kan op alfabetische volgorde, maar ook in een selectie van bijvoorbeeld animatie of actie en avontuur.

Video's die je wil bekijken, kun je toevoegen aan een kijklijst. Het navigeren door het aanbod voelt iets gemakkelijker en overzichtelijker dan op bijvoorbeeld Netflix. Dat komt mogelijk omdat het aanbod van Disney+ op het moment een stuk kleiner is, maar ook omdat Disney iets meer ruimte tussen de filmposters laat. Het oogt daarom niet schreeuwerig maar juist vrij rustig.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling