Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

IT'er Sietse werkt aan 'de nieuwe geldkluis'

Kunstmatige intelligentie, machine learning, robotisering, cloudgang, Agile en DevOps. Stuk voor stuk maken ze onderdeel uit van de digitale strategie van De Nederlandsche Bank (DNB). DNB gaat het toezicht namelijk meer digitaliseren en maakt hierbij gebruik van innovatieve toepassingen.

Iemand die hier dagelijks aan bijdraagt is Sietse Willemse. Hij is Microsoft Dynamics CRM Solution Architect bij DNB en stuurt een team van IT'ers aan. Vier jaar terug kwam hij binnen in een team van vijf. Inmiddels zijn het er meer dan 24.

De Dynamics-specialist heeft de banen voor het oprapen, maar werkt al vier jaar bij de centrale bank. Met een profiel als dat van hem, word je vaak geheadhunt. Als een ander bedrijf hem destijds had benaderd, had hij niet direct toegehapt, vertelt hij eerlijk.

"De maatschappelijke rol van DNB, het zorgen voor stabiliteit in de financiële sector, is iets waar ik met mijn IT-kennis aan wilde bijdragen. Maar niet zonder eerst het team te ontmoeten en de bedrijfscultuur te proeven."

Innovatiecentrum
DNB is een controlerend orgaan en komt soms afstandelijk en formeel over. Binnen de IT-afdeling is de cultuur juist verrassend open en collegiaal, vertelt Sietse. "Het stoffige imago is onterecht."

Er is een innovatiecentrum om met de nieuwste dingen te experimenteren en thuiswerken is toegestaan. Al heb je daar geen tafeltennistafel en tafelvoetbal. Sporten mag zelfs deels in de baas zijn tijd, in het inpandige sportcentrum.

Daarbij wordt er veel gedaan aan kennisoverdracht. Zo heeft DNB een community voor testen, ontwikkelaars en Agile-werken. En iedereen heeft een ruim persoonlijk ontwikkelbudget. "Meer dan mijn vrienden krijgen."

De nieuwe goudkluis
Sietse is verantwoordelijk voor het Dynamics-platform. Hierin worden vertrouwelijke relatiegegevens opgeslagen van onder toezicht staande instellingen. De nieuwe goudkluis van De Nederlandsche Bank als het ware.

De bevlogen IT-professional heeft het afgelopen half jaar met een selecte groep de ontwikkelstraat van Dynamics geprofessionaliseerd. Denk aan het automatiseren van het release-proces, automatisch testen en meer inzicht creëren in de productieomgeving. Daarbij is de mogelijkheid tot uitwijk ook geautomatiseerd, zodat gebruikers altijd hun systemen kunnen blijven gebruiken.

“Ik ben trots dat we dit in een half jaar hebben gerealiseerd en ik ken maar weinig bedrijven die dit voor Dynamics hebben.”
Momenteel werkt Sietse aan goedkeuring om Dynamics in de cloud te gebruiken en een API-managementsysteem om relatiegegevens up-to-date te houden. Kortom, genoeg te doen.

DNB heeft behoefte aan ICT-professionals. Ben jij net zo’n gedreven specialist als Sietse, dan kan je echt iets bijdragen binnen de ICT bij DNB.

“Wanneer je interesse hebt in Agile of Dynamics, kan je altijd een toegevoegde waarde leveren. Ik zie mijzelf als sparringpartner van zowel de IT als business om zaken op te pakken die op dat moment belangrijk zijn, met een blik op de toekomst."

Werken bij DNB
DNB is enorm interessante dingen aan het doen op IT-gebied. Wil jij hieraan bijdragen? Kijk op werkenbijdnb.nl.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling