Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Business Analist Eva helpt mee met de digitale transformatie

De Nederlandsche Bank (DNB) ziet toe op een veilig betalingsverkeer en maakt zich sterk voor een betrouwbaar financieel stelsel. Een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarbij ICT door de continue technologische veranderingen een steeds belangrijkere rol speelt.

“Om veilig en betrouwbaar betalingsverkeer te kunnen realiseren, moeten we bij DNB goed op de hoogte blijven van alle technologische ontwikkelingen zoals blockchain, kunstmatige intelligentie en de cloud”, vertelt business analist en projectleider Eva van Tooren.

"De centrale bank moet kunnen meepraten over alle ontwikkelingen, maar het is hierbij van groot belang dat het betalingsverkeer geen risico loopt en de integriteit van de data onder alle omstandigheden gewaarborgd is."

De beste ICT-oplossingen
Eva werkt zeven jaar bij DNB, waarvan twee jaar als ICT business analist. In deze rol is ze betrokken bij veranderprojecten binnen de ICT. Ze brengt eisen en wensen van de business in kaart en werkt samen met een team aan de beste ICT-oplossingen.

Zo is ze onder meer betrokken geweest bij het selecteren van partners om samen de stevige digitale ambities mee te realiseren. DNB streeft ernaar volledig datagedreven te werken op basis van digitale processen. Samen met hun partners bereiken ze meer schaalgrote om deze ambities te kunnen realiseren.

Aan het roer van een transformatietraject
Momenteel is Eva projectleider van een transformatietraject waarbij gewerkt wordt aan de transformatie van applicaties, werkplekken, service management tooling en processen. Het doel? Het vergroten van de flexibiliteit en slagkracht en het realiseren van de digitale transformatie. Uiteindelijk willen ze steeds meer applicaties in de cloud laten draaien.

Om profijt te kunnen hebben van alle technologische ontwikkelingen, moet de ICT slagvaardig en flexibel zijn, onderstreept Eva. Daar draagt de Agile en DevOps werkwijze ook aan bij.

Innovatielab en het nieuwe werken
Hoewel vaak gedacht wordt dat DNB een vrij statische organisatie is, is niets minder waar. Aan innovatieve projecten en ontwikkelingen geen gebrek. “Er is zeker geen sprake van een ingedutte organisatie.”

Om de toepassing van nieuwe technologische ontwikkelingen te onderzoeken, is er bijvoorbeeld een innovatielab. Hier worden Proof of Concepts gedaan voor onder meer machine learning en chatbots.

“Wat mij opvalt, is dat iedereen heel betrokken is en hard werkt aan de verschillende projecten en initiatieven. Daarbij heb je de flexibiliteit om je eigen dagen en werktijden in te delen.”

Werken bij DNB
Eva is zelf als proces- en risicomanager gestart en heeft zich ontwikkeld naar business analist en projectleider. “Er doen zich regelmatig kansen voor binnen DNB. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van uitgebreide opleidingsmogelijkheden en is er veel ruimte voor initiatief. Als je een idee hebt, dan is er vaak ruimte om dit verder uit te werken.”

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling