Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Getest: Dit zijn de beste oordopjes met draad

Welke oordoppen met draad zijn het best en welke oordoppen hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding? NU.nl en de Consumentenbond geven antwoord.

Oordoppen zijn er in verschillende vormen en maten. Draadloze dopjes zijn tegenwoordig populair, maar veel mensen behouden liever een snoer.

De Consumentenbond testte tientallen oordopjes met draad, onder meer op het gebied van geluidskwaliteit, draagcomfort, mogelijkheden en kabellengte. Het gaat om oordoppen die met een kabel in de telefoon moeten.

Beste uit de Test: Bose SoundSport In-Ear
Prijs: 79 euro
Ruisonderdrukking: Nee
Bedieningsknoppen: Ja
Vind de laagste prijs
Bekijk alle oordoppen met draad die zijn getest

De Bose SoundSport krijgt een testoordeel van 8,8 van de Consumentenbond. De oordoppen scoren vooral goed op het gebied van geluidskwaliteit, namelijk een 9,2.

Ook het draagcomfort wordt beoordeeld als ruim voldoende. De oordoppen zijn in-ear en sluiten de gehoorgang dus goed af. Ook is de SoundSport geschikt voor sporten, omdat ze zweet- en weerbestendig zijn. Er wordt een reistasje of -doosje meegeleverd.

Beste Koop: Sony MDR-XB50AP
Prijs: 27,99 euro
Ruisonderdrukking: Nee
Bedieningsknoppen: Ja
Vind de laagste prijs
Bekijk alle oordoppen met draad die zijn getest

De Sony MDR-XB50AP heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De oordoppen kosten nog geen 30 euro en zijn aangemerkt als Beste Koop. Over het totaal genomen scoren ze een 7,3.

Daarbij is de geluidskwaliteit ruim voldoende en lekken de doppen weinig geluid naar buiten. Er ligt wel enige nadruk op de basklanken. Voor sommigen mogelijk iets té. Verder kunnen mensen het draagcomfort na langere tijd als onvoldoende ervaren.

In deze rubriek schrijven we wekelijks over huishoudelijke en technologische apparaten die door de Consumentenbond zijn getest. Dit is een samenwerking tussen de onafhankelijke redacties van NU.nl en de Consumentenbond.

Copyright © 2019 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling