Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Superieure Verstappen wint spectaculaire Grand Prix van Brazilië

Max Verstappen heeft zondag op superieure wijze de Grand Prix van Brazilië gewonnen. In een spannende en spectaculaire race kwam hij als eerste over de streep, voor zijn oud-teamgenoten Pierre Gasly en Carlos Sainz die voor het eerst in hun carrières in de top drie eindigen.

Verstappen maakte op Interlagos drie pitstops en nam in de slotfase van de race na een safetycarsituatie de leiding over van Lewis Hamilton. De wereldkampioen ramde in de voorlaatste ronde Alexander Albon van de baan, zodat de Thai zijn eerste podiumplek misliep.

Het is de achtste zege in de carrière van Verstappen en zijn derde van het seizoen, nadat hij eerder in Oostenrijk en Duitsland zegevierde. Voor het eerst wist de Limburger een race vanaf poleposition te winnen.

Door zijn zege neemt Verstappen de derde plek in de WK-stand over van Charles Leclerc. Ferrari beleefde een dramatische slotfase van de race, want Leclerc en Sebastian Vettel kwamen met elkaar in aanraking en vielen beiden uit.

Omdat ook Valtteri Bottas de finish niet haalde, kwam McLaren-coureur Carlos Sainz - die helemaal achteraan startte - als vierde over de streep. Hamilton ging als nummer drie het podium op, maar kreeg na afloop nog een tijdstraf van vijf seconden voor het incident tussen hem en Albon en werd daardoor zevende.

Uitslag GP Brazilië
1. Verstappen (Red Bull) 25 punten
2. Gasly (Toro Rosso) 18 punten
3. Sainz (McLaren) 15 punten
4. Räikkönen (Alfa Romeo) 12 punten
5. Giovinazzi (Alfa Romeo) 10 punten
6. Ricciardo (Renault) 8 punten
7. Hamilton (Mercedes) 6 punten
8. Norris (McLaren) 4 punten
9. Pérez (Racing Point) 2 punten
10. Kvyat (Toro Rosso) 1 punt
Achterblijver Kubica hindert Verstappen in pits
Verstappen kende vanaf poleposition een goede start en behield de leiding. Achter hem veroverde Hamilton de tweede plek op Vettel.

Leclerc moest door een gridstraf wegens een motorwissel als veertiende van start, maar reed na dertien rondes al op de zesde plek en kon zich in de strijd om de podiumplaatsen gaan mengen.

In de 22e van de 71 rondes maakte Verstappen zijn eerste pitstop, waarbij hij in de pitstraat werd gehinderd door Williams-coureur Robert Kubica. Het leverde de Poolse achterblijver een tijdstraf van vijf seconden op.

De Limburger kwam achter Leclerc en Hamilton (die kort daarvoor al zijn banden had gewisseld) als zesde weer terug de baan op. Verstappen wist binnen enkele bochten Leclerc en Hamilton knap te passeren.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling