Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Instagram gaat nieuwe gebruikers om hun leeftijd vragen

Instagram gaat nieuwe gebruikers bij het maken van een account om hun leeftijd vragen, meldt het bedrijf woensdag. Volgens het sociale medium is dit bedoeld om jonge gebruikers een ervaring te geven die 'past bij hun leeftijd', bijvoorbeeld om ze te beschermen tegen materiaal dat niet geschikt is voor hun leeftijd en om betere voorlichting te geven over privacyinstellingen.

Eerder hoefden gebruikers van Instagram alleen aan te geven dat ze ouder zijn dan dertien jaar. Nu gaat Instagram actief om de leeftijd van gebruikers vragen, jongeren onder de dertien mogen geen account aanmaken. Bestaande gebruikers hoeven niet alsnog hun leeftijd in te vullen.

In de aankomende maanden wil Instagram deze informatie gebruiken om gebruikers meer gerichte voorlichting te kunnen geven over onder meer accountbeheer en aanbevolen privacyinstellingen voor jongeren.

Daarnaast kan Instagram door de leeftijdsrestrictie advertenties over onder meer gokken, anticonceptie en alcohol weergeven, schrijft Reuters. Dit soort advertenties mogen volgens Instagrams beleid alleen worden weergeven aan oudere doelgroepen. Instagram stelt tegenover Reuters dat adverteerders niet de drijvende kracht waren achter de nieuwe leeftijdseis.

Verificatie van leeftijd wordt moeilijk
Instagram gaat de opgegeven geboortedata niet verifiëren omdat tieners vaak hun leeftijd niet kunnen bewijzen, schrijft Reuters. Instagram verwacht dat de meeste mensen eerlijk zullen zijn over geboortedata en zei tegen het persbureau dat kunstmatige intelligentie uiteindelijk kan helpen bij de verificatie.

Van gebruikers die hun Instagram gekoppeld hebben aan hun Facebook-account, weet Instagram de leeftijd al. Voor het maken van een Facebook-account moet namelijk een geboortedatum ingevoerd worden. De leeftijd van gebruikers is niet zichtbaar voor anderen.

Meer controle over privéberichten
Daarnaast geeft Instagram de gebruikers meer controle over hun privéberichten. Gebruikers kunnen in hun instellingen van de app aangeven van wie ze berichten willen ontvangen. Ze kunnen er nu voor kiezen om alleen berichten te ontvangen van mensen die ze zelf volgen.

"Mensen die deze instelling inschakelen, ontvangen niet langer berichten, groepsverzoeken of verhaalantwoorden van mensen die ze zelf niet volgen", aldus de app.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling