Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Reddit linkt gelekte Britse documenten aan Russische desinformatiecampagne

De gelekte handelsdocumenten tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben een link met een eerdere Russische desinformatiecampagne, stelt de sociale mediasite Reddit vrijdag in een statement. De site vreest dat Moskou zich wil bemoeien met de aanstaande verkiezingen in Groot-Brittannië.

Het lek in kwestie vond eind oktober plaats. Een Redditgebruiker genaamd Gregoratior publiceerde documenten over handelsgesprekken tussen de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Volgens de Britse oppositiepartij Labour bleek uit de gelekte documenten dat de Britse regering van Boris Johnson mogelijk bereid is Amerikaanse farmaceuten hogere prijzen voor hun waren te laten rekenen, als onderdeel van een nieuw vrijhandelsakkoord tussen de twee landen na de Brexit. Ook zouden ze de NHS, het nationale zorgstelsel, willen verkopen.

61 accounts geschorst
"We kwamen er recent achter dat een Redditpost gelekte documenten bevatte van het Verenigd Koninkrijk", vertelt Reddit in het statement. "We hebben het account en de daaraan verbonden accounts onderzocht en geloven dat dit onderdeel was van een campagne vanuit Rusland."

Het bedrijf zei verder dat ze 61 accounts vonden die de gelekte documenten verder probeerden te promoten. Deze accounts zijn geschorst van de website.

Een woordvoerder van Labour weigerde commentaar te geven op hoe de partij aan de gelekte documenten kwam of op de mogelijke link met Rusland.

"Deze documenten onthullen het complot tegen onze NHS. En natuurlijk hebben noch het Verenigd Koninkrijk noch de Amerikaanse regering de authenticiteit van de documenten ontkend", zei hij tegen Reuters. "Het tonen van deze documenten aan journalisten was duidelijk in het algemeen belang."

Een mogelijke link met de Russische groep Secondary Infektion
De 61 accounts die de gelekte documenten probeerden te promoten volgden hetzelfde patroon als de Russische Secondary Infektion, die eerder dit jaar desinformatie verspreidde via Facebook. "Daardoor geloven we dat dit inderdaad verband hield met de oorspronkelijke groep", aldus Reddit.

Onderzoekers vertelden Reuters maandag al dat de manier waarop de documenten voor het eerst op Reddit werden gedeeld en vervolgens online werden gepromoot erg leek op de desinformatiecampagne.

Secondary Infection probeerde toen valse verhalen te verspreiden over ten minste dertig online platforms. Dit deden ze vanaf sociale media-accounts waarvan Facebook zei dat ze 'uit Rusland afkomstig waren'.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling