Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Private lease, elektrisch of benzine?

Momenteel ben ik aan het zoeken naar een nieuwe auto, het liefst wil ik deze private leasen. Aangezien ik het geld momenteel niet heb om deze direct te betalen. Maar ik twijfel heel erg of ik moet kiezen voor een benzine auto of voor een elektrische auto, het zijn namelijk toch vaak lange contracten die je aangaat (meestal 4 of 5 jaar).

Dus als ik kies voor een benzine auto dan zou dat opzich prima zijn, maar elektrisch rijden is natuurlijk wel goedkoper qua tanken/laden en dat is het enige dat je moet je betalen bij de private lease contracten. Wanneer ik kies voor een elektrische auto dan zit ik er 4 of 5 jaar aan vast, maar de technische verbeteringen gaan komende jaren denk ik heel hard, en dan bedoel ik voornamelijk de actieradius, als ik nu kijk naar de elektrische auto's die beschikbaar zijn dan zijn ze sowieso heel duur nog, en de betaalbare hebben een redelijk lage actieradius. Over 2 jaar dan rijdt je dus eigenlijk in een elektrische auto met relatief lage actieradius.

Kortom moet ik een benzine auto leasen of een elektrische auto? (of eventueel gewoon nog wachten tot er elektrische modellen komen met een groter actieradius, die betaalbaar zijn)
Facebook Twitter Mail

Copyright © 2020 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling