Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Oude telefoon over? Dit kun je ermee doen

De dag waarvan je wist dat hij zou komen is aangebroken: je moet afscheid nemen van je oude vertrouwde vriend. Lief en leed hebben jullie gedeeld, honderden selfies gemaakt en ellenlange belletjes gepleegd. Je verwelkomt je nieuwe liefde, maar de vraag is: wat doe je met je oude telefoon? Dit zijn je opties.

Doneer je oude telefoon aan het goede doel
Je telefoon in een laatje laten verstoffen is natuurlijk zonde. Wat je ook kunt doen met je oude telefoon is iemand helpen die geen telefoon kan betalen. Omdat je telefoon wordt hergebruikt, draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. WarChild, Stichting Aap en Unicef zijn voorbeelden van goede doelen waar je je telefoon naar op kan sturen. Let wel op dat je al je gegevens goed van je telefoon afhaalt!

Geef je oude smartphone aan een vriend(in) of familie
Als je zelf vindt dat je smartphone echt aan vervanging toe is, vergeet je soms dat je er iemand anders nog heel blij mee kan maken. Misschien herinner je zelf nog jouw stap van telefoon naar smartphone. Voor bijvoorbeeld je moeder kan het een enorme verbetering zijn om over te stappen naar jouw 'oude' smartphone.

Lever hem in om te recyclen
Wil je iets goeds doen voor het milieu? Recycle dan je oude telefoon. In een telefoon zitten een boel grondstoffen die hergebruikt kunnen worden. Als je je telefoon inlevert, hoeft dit materiaal niet opnieuw uit de grond gehaald worden en dit scheelt CO2-uitstoot.

Bewaar een smartphone als reserve
Een smartphone is een technisch wonder. Toch kan het voorkomen dat hij je een keer in de steek laat op een moment dat je het niet verwacht. Dan is het handig als je je nog werkende oude toestel als reserve telefoon hebt bewaard. Als je nieuwe telefoon er (tijdelijk) mee ophoudt, heb je in ieder geval nog een reserve telefoon waarop je kunt WhatsAppen en internetten.

Je telefoon als compact kookboek
Sta je graag in de keuken, maar heb je geen ruimte voor alle kookboeken? Gebruik dan je oude telefoon in de keuken. Er zijn allerlei receptenwebsites en -apps te vinden om de lekkerste dingen te koken. Koop online een universele houder voor je smartphone en hang je telefoon op ooghoogte. Super handig!

De weg op met je oude telefoon
Een smartphone zonder werkende internetverbinding kan met de GPS-verbinding nog prima dienstdoen als navigatiesysteem in de auto. Zo kan je zonder afleiding van meldingen de route volgen die je telefoon geeft.

Wat zou jij met je oude telefoon doen?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling