Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Verhoeven behoudt wereldtitel na nieuwe blessure bij Hari

Rico Verhoeven heeft zaterdag het langverwachte wereldtitelgevecht met Badr Hari gewonnen. De dertigjarige titelverdediger in het zwaargewicht bij kickboksbond Glory won de rematch in het GelreDome in Arnhem door een nieuwe blessure bij Hari.

Hari was uitstekend begonnen aan het spectaculaire gevecht - hij had Verhoeven al twee keer tegen de grond gekregen en stond voor - toen hij zich in de derde van maximaal vijf rondes blesseerde bij een draaitrap.

De 35-jarige Marokkaanse Amsterdammer lag met een vermoedelijke breuk aan het scheenbeen of enkel op het canvas. Doordat Hari niet verder kon vechten, werd Verhoeven met een technische knock-out tot winnaar uitgeroepen.

Hari lag huilend op de grond waar zijn been werd ingepakt en Verhoeven troostende woorden sprak. Hij werd op een brancard uit de GelreDome gedragen.

Bij het eerste 'gevecht van de eeuw' tussen Verhoeven en Hari - in 2016 in het Duitse Oberhausen - liep Hari een spierscheuring op, waardoor hij in de tweede ronde moest opgeven en de zege naar Verhoeven ging.

Anticlimax voor 31.000 fans
Het werd zaterdag wederom een anticlimax voor de 31.000 fans, die zorgden voor een toeschouwersrecord voor Glory. Het gevecht zorgde vanaf het begin voor spektakel, want Verhoeven ging al in de eerste ronde naar de grond na een rake rechterhoek op zijn kin van Hari.

De titelverdediger kreeg zo voor het eerst in zijn Glory-carrière acht tellen. Hij vocht tot zaterdag negentien keer bij de kickboksbond en won achttien keer.

Hari won de eerste ronde, maar Verhoeven kwam terug in de tweede ronde. De Brabander kreeg in ronde drie echter weer acht tellen na een trap op zijn hoofd en leek te moeten vrezen voor een nederlaag, totdat Hari geblesseerd raakte.

Verhoeven heeft wereldtitel sinds 2014 in bezit
De afgelopen jaren werd in de kickbokswereld vaak gesproken over een rematch tussen Hari en Verhoeven. Een tweede gevecht liet mede door een gevangenisstraf en dopingschorsing van Hari lang op zich wachten.

De geboren Amsterdammer, die vecht onder Marokkaanse vlag, werd in april met terugwerkende kracht voor negentien maanden geschorst voor een positieve dopingtest na zijn gewonnen rentree in maart 2018 tegen Hesdy Gerges. Hij mag sinds deze maand weer in actie komen.

Verhoeven heeft de wereldtitel in het zwaargewicht al sinds juni 2014 in zijn bezit. Hij verdedigde de riem eerder met succes tegen Guto Inocente, Benjamin Adegbuyi (twee keer), Mladen Brestovac (twee keer), Errol Zimmerman, Anderson Silva en Jamal Ben Saddik.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling