Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Liander doet tien maanden over verplaatsen meterkast | Radar checkt

Je koopt een prachtige boerderij, maar de verbouwing loopt maanden vertraging op omdat Liander de meterkast niet verplaatst. Dat overkwam Harold en Guus Nabuurs uit Zevenaar. Na tien maanden staat de oude meterkast nog steeds in de weg. Fons Hendriks van Radar bemoeit zich ermee.

Harold dient in maart vorig jaar een verzoek in bij netwerkbeheerder Liander om hun meterkast te verplaatsen. 'De oude meterkast staat middenin de nieuwe woonkamer en die moet verplaatst worden. De woonkamer willen wij gaan verbouwen, maar dat gaat voorlopig nog even niet lukken', vertelt Harold.

Opeens aan het werk
Na twee maanden vindt een schouwing plaats en daarna zal het werk beginnen. Echter blijft het stil. Harold weet niet wanneer de werkzaamheden zullen beginnen.

Op een willekeurige ochtend in mei zijn er opeens medewerkers van een onderaannemer van Liander aan het werk. De familie Nabuurs wist niet dat zij zouden komen. De werknemers graven met machines in de tuin van Harold en langs de weg, zonder duidelijke opdracht.

Verkeerde kabels
De werkzaamheden zijn een dag later afgerond. Helaas blijken de kabels die in de grond zijn gelegd niet geschikt voor het goede voltage. 'De werkzaamheden zijn nog steeds niet klaar. We hebben wel een keer of acht contact gehad met Liander. Eind vorig jaar kregen we de factuur opgestuurd met bericht dat de werkzaamheden zijn afgerond. Natuurlijk hebben we weer gebeld, en de medewerker vertelde ons dat in het systeem staat dat het werk voltooid is', zegt Harold.

Van het kastje naar de muur
Na wat heen-en-weer bellen met Liander krijgen Harold en Guus het niet voor elkaar om een nieuwe afspraak te maken. Liander wijst naar de onderaannemer, en de onderaannemer wijst weer terug naar Liander. Harold en Guus worden van het kastje naar de muur gestuurd, en weten zich geen raad meer met de verbouwing van hun huis, die al 10 maanden vertraging heeft opgelopen.

'Er is ergens een vinkje gekomen'
'Er is ergens in de administratie een vinkje gekomen, die zegt dat de werkzaamheden zijn afgerond. Dat is natuurlijk heel vervelend, want de werkzaamheden moeten nog steeds plaatsvinden', vertelt de woordvoerder van Liander aan Fons Hendriks van Radar.

'De mensen die hierbij betrokken waren, zijn hier erg van geschrokken. Er is natuurlijk meteen een hele hoop actie ondernomen. We moeten de werkzaamheden zo snel mogelijk gaan uitvoeren.'

Een belletje van Radar brengt de zaak in een stroomversnelling. De familie Nabuurs vertelt ons dat Liander al afgelopen vrijdag en zaterdag aan het werk is geweest om de nieuwe kabels in de tuin en onder de weg aan te leggen. De oude meterkast is afgekoppeld en de kabels zijn verplaatst naar de nieuwe meterkast.

Kwalijke zaak
Toen de familie Nabuurs zelf contact opnam met Liander, werden zij niet geholpen. Liander weet ook niet waar dat aan ligt. Harold en Guus vinden het een kwalijke zaak. 'We hebben wel zeven keer gebeld, maar we kwamen niet verder,' zegt Harold.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling