Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Nieuw dataverkeerrecord voor Amsterdams internetknooppunt

Het Nederlandse internetknooppunt AMS-IX ziet de afgelopen dagen een forse toename van het dataverkeer. Zondag werd er zelfs een nieuw record behaald: er werd 7,88 terabit per seconde verwerkt, vertelt een woordvoerder aan NU.nl.

De AMS-IX is een groot knooppunt van internetverkeer in Nederland. Een groot deel van het internetverkeer met het buitenland en de gegevensstroom tussen Nederlandse internetproviders wordt afgehandeld via het netwerk van AMS-IX.

Het verkeer op dit netwerk nam fors toe vanaf 10 maart, blijkt uit cijfers van AMS-IX. In februari werd er per dag nog 48 tot 50 petabyte aan internetverkeer verwerkt. Afgelopen week steeg tot gemiddeld 56,31 petabyte per dag. Een volumestijging van grofweg 17 procent. "Dit is ongetwijfeld een gevolg van het coronavirus", aldus de woordvoerder.

Internationaal mobiele roaming neemt af
Nu veel landen wegens het COVID-19-virus reisbeperkingen hebben ingesteld, is het verkeer op de GRX, een platform voor mobiele roaming, juist afgenomen. Het gaat hierbij om Nederlanders in het buitenland en buitenlanders die in een voor hen vreemd land van mobiele data gebruik maken.

Begin februari werd per dag nog gemiddeld 432,96 terabyte aan dataverkeer verwerkt. Vorige week was dit bijna gehalveerd, toen werd dagelijks gemiddeld 220,51 terabyte verwerkt.

Meerdere techbedrijven zien een grote toename aan dataverkeer. Zo maken thuiswerkende Nederlanders veel meer gebruik van VPN-diensten en worden ook zakelijke chatdiensten vaker gebruikt.

TechZie ook: Thuiswerkende Nederlanders gebruiken massaal een VPN-verbinding
Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral van mens op mens via nies- en hoestdruppeltjes. De kans dat je besmet raakt via oppervlakken zoals deurklinken is klein. Deze kans wordt kleiner als je vaak je handen wast.
Je kunt de kans op verspreiding flink verkleinen door minstens 1,5 meter afstand te houden van andere personen.
Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. De voorzorgsmaatregelen zijn nodig om dit in te dammen.
Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico's.
Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling