Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dodental coronavirus in Nederland met 80 gestegen naar 356

Nog eens tachtig personen in Nederland zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het dodental is hiermee opgelopen tot 356, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag in de dagelijkse update.

Niet alle tachtig personen zijn in de afgelopen 24 uur overleden. Er zitten ook meldingen van enkele dagen geleden tussen. De overlijdensgevallen worden niet altijd direct geregistreerd.

Het aantal bevestigde besmettingen is met 852 opgelopen tot 6.412. Dinsdag was het virus bij in totaal 5.560 personen in Nederland vastgesteld. Het RIVM meldde toen 63 sterfgevallen.

Het werkelijke aantal besmettingen met het COVID-19-virus ligt hoger. Niet iedereen kan getest worden door de beperkte testcapaciteit. Vooral patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen en zorgverleners worden getest.

1.836 personen zijn tot nu toe in het ziekenhuis opgenomen of opgenomen geweest. Dat is een toename van 341. Dinsdag meldde het RIVM 265 nieuwe ziekenhuisopnames.

'Verspreiding lijkt af te remmen'
Volgens het RIVM vlakt het aantal nieuwe ziekenhuisopnames mogelijk af. Dat kan erop wijzen dat de snelheid waarmee het virus zich verspreidt voorzichtig afneemt, meldt het RIVM. Volgens het instituut moet de komende dagen blijken of er inderdaad sprake is van een afvlakking.

RIVM-baas Jaap van Dissel zei woensdag tijdens een bijeenkomst in de Tweede Kamer dat het erop lijkt dat de verspreiding van het coronavirus in Nederland is afgeremd en gestabiliseerd. Van Dissel zei "een positieve trend" te zien waarbij een besmette persoon het virus gemiddeld maar op één persoon overdraagt, in plaats van op twee of drie anderen. Wel benadrukte hij dat het om schattingen gaat.

Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, zei tijdens de bijeenkomst dat er een tekort aan plekken op intensivecareafdelingen dreigt. Hij verwacht dat er op 1 april 1.600 bedden nodig zijn, terwijl er op dit moment 1.150 bedden beschikbaar zijn. Eind mei wordt de piek verwacht. Dan zijn er naar verwachting 2.200 plekken op ic's nodig.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral van mens op mens via nies- en hoestdruppeltjes. De kans dat je besmet raakt via oppervlakken zoals deurklinken is klein. Deze kans wordt kleiner als je vaak je handen wast.
Je kunt de kans op verspreiding flink verkleinen door minstens 1,5 meter afstand te houden van anderen.
Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. De voorzorgsmaatregelen zijn nodig om dit in te dammen.
Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico's.
Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling