Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Zendmasten in Verenigd Koninkrijk in brand gestoken uit angst coronavirus

Meerdere zendmasten in Birmingham, Liverpool en Melling zijn vrijdagavond in brand gestoken meldt de BBC. De brandstichting volgt na de verspreiding van online nepnieuws, waarin een link tussen 5G-straling en het coronavirus wordt gelegd. Het is niet duidelijk wat de schade aan de masten is.

Afgelopen week werden er ongefundeerde berichten gedeeld waarin een link werd gelegd tussen 5G en het coronavirus. Het Britse ministerie van Digitale Zaken, Cultuur, Media en Sport heeft op Twitter gewaarschuwd voor de nepnieuwsberichten over een link tussen 5G en het coronavirus. Minister voor Kabinetszaken Michael Gove noemde de berichten eerder al "gevaarlijke onzin".

Voor de uitrol van het 5G-netwerk worden nieuwe zendmasten geplaatst. Critici zijn bang dat de straling van de masten schade aan de gezondheid toebrengt, hoewel onderzoek heeft uitgewezen dat de straling onder de aanbevolen limiet van de Europese Unie blijft.

De politie en brandweer doen nog onderzoek naar de branden. Het is niet duidelijk of het daadwerkelijk 5G-zendmasten zijn die in brand zijn gestoken. De hulpdiensten in de verschillende steden konden alleen bevestigen dat het om telefoonmasten gaat.

In Nederland is er ook weerstand tegen de nieuwe zendmasten voor het 5G-netwerk. In februari bleek dat telecomproviders KPN, T-Mobile en Vodafone problemen ondervinden bij het plaatsen van zendmasten. Bezorgde burgers stappen steeds vaker naar de rechter, waardoor de plaatsing van de antennes vertraging oploopt.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral van mens op mens via nies- en hoestdruppeltjes. De kans dat je besmet raakt via oppervlakken zoals deurklinken is klein. Deze kans wordt kleiner als je vaak je handen wast.
Je kunt de kans op verspreiding flink verkleinen door minstens 1,5 meter afstand te houden van anderen.
De coronamaatregelen hebben ertoe geleid dat een geïnfecteerde persoon gemiddeld minder dan één andere persoon besmet. Eerder lag dit zogeheten reproductiegetal tussen de twee en de drie.
Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico's.
Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling